Închide meniul

Mircea Lucescu și-a decis viitorul și a venit cu răspunsul pentru Beșiktaș. Decizia luată de „Il Luce”

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 16:24

Reclamă
Mircea Lucescu și-a decis viitorul și a venit cu răspunsul pentru Beșiktaș. Decizia luată de Il Luce”

Mircea Lucescu și-a decis viitorul și a venit cu răspunsul pentru Beșiktaș

Mircea Lucescu / Antena Sport

Mircea Lucescu și-a decis viitorul și a venit cu răspunsul pentru Beșiktaș. Cel mai titrat antrenor român a surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” este în prezent liber de contract după ce s-a despărțit de formația ucraineană Dinamo Kiev. Acesta a primit o ofertă din partea celor de la Beșiktaș, formație pe care românul a mai pregăti-o în trecut.

Mircea Lucescu și-a decis viitorul și a venit cu răspunsul pentru BeșiktașAntrenorul de 78 de ani i-a refuzat, momentan, pe turci

Potrivit informațiilor oferite de sport.ua, Mircea Lucescu a refuzat oferta inițială a celor de la Beșiktaș. „Il Luce” a lăsat de înțeles totuși că ar lua în calcul să preia formația în sezonul viitor.

Sursa citată anterior anunță faptul că antrenorul de 78 de ani nu dorește să preia o echipă din mers și că vrea să aștepte următorul an competițional, pentru a avea pefromanțe mult mai mari.

Mircea Lucescu a mai pregătit-o pe Beșiktaș în perioada 2002-2004, iar în anul 2003 a reușit să câștige titlul de campion al Turciei. În momentul de față însă, „vulturii” au parte de un senzon slab.

Reclamă

Formația din Istanbul este pe locul al 5-lea în campionat, la 15 puncte de primul loc. De asemenea, echipa nu s-a calificat în fazele eliminatorii din UEFA Conference League, după ce a terminat grupa D pe poziția a 3-a. În această grupă s-au mai aflat Club Brugge, Bodo/Glimt și Lugano.

Mircea Lucescu a lăudat echipa națională după calificarea la EURO 2024

Mircea Lucescu a lăudat echipa națională după calificarea la EURO 2024. Cel mai titrat antrenor român a vorbit despre performanța reușită de „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

România s-a calificat la turneul final din Germania și va face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și de câștigătoarea play-off-ului B. Pe ruta respectivă se duelează, pentru calificarea la Campionatul European, Ucraina, Bosnia, Israel și Islanda.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul ajuns la 78 de ani este de părere că „tricolorii” au reușit o performanță notabilă, chiar dacă grupa din preliminarii a fost una accesibilă. Totodată, Mircea Lucescu a remarcat faptul că prin această prezență la turneul final, fotbaliștii români ar trebui scoți mai mult în prim-plan.

„(n.r. despre calificarea la EURO) Asta trebuie să fie un exemplu pentru toată lumea că se poate. Chiar dacă toți discută că Belarus, Israel și Kosovo sunt în război. Nu, performanța e performanță.

E o calificare extraordinară și această calificare trebuie să atragă după sine disponibilitatea jucătorilor tineri români de a-și dori să facă parte din echipa națională și să ajute pe urmă echipele lor de club să se ducă în competițiile europene. Să încercăm să scoatem în prim-plan fotbaliștii români”, a spus Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și