Închide meniul

Mirel Rădoi a transferat din Liga 1! Prima mutare făcută de antrenorul român la noua sa echipă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 11:10

Reclamă
Mirel Rădoi a transferat din Liga 1! Prima mutare făcută de antrenorul român la noua sa echipă

Mirel Rădoi a transferat din Liga 1

Ulrich Meleke, în timpul unui meci la Voluntari/ Profimedia

Mirel Rădoi a transferat din Liga 1. Ulrich Meleke, jucătorul care în ultimul sezon a evoluat la Voluntari, s-a înţeles cu oficialii celor de la Al-Bataeh, noua formaţie a tehnicianului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi s-a despărţit de Al-Tai la finalul sezonului, şi la scurt timp, a preluat-o pe Al Bataeh. Tehnicianul român a început deja campania de achiziţii, la noua sa echipă din Golf.

Mirel Rădoi a transferat din Liga 1

Conform digisport.ro, Ulrich Meleke a ajuns la o înţelegere cu formaţia lui Mirel Rădoi. Voluntari va încasa suma de 350.000 de euro în schimbul jucătorului născut în Coasta de Fildeş.

Ilfovenii au făcut o afacere bună prin vânzarea lui Meleke în schimbul sumei de 350.000 de euro, deoarece l-au transferat gratis de la CFR Cluj, în vara trecută.

În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul defensiv din Coasta de Fildeş a ajuns în România în anul 2021, atunci când a semnat cu FC Botoşani. După nici jumătate de an, Meleke a ajuns la CFR Cluj pentru 250.000 de euro, dar a fost împrumutat la scurt timp de clujeni la FC Voluntari.

Reclamă

În ultimul sezon, Meleke a bifat 36 de meciuri pentru Voluntari, fără să marcheze vreun gol.

Al Bataeh, formaţia din Emiratele Arabe Unite pe care a preluat-o Mirel Rădoi luna trecută, s-a clasat pe locul 12 sezonul trecut, salvându-se dramatic de la retrogradare.

Motivul pentru care Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro, când evolua în Golf

S-a aflat motivul pentru care Mirel Rădoi a renunțat la suma de 4 milioane de euro, pe vremea când evolua la o formație din Golf. Fostul selecționer a dezvăluit că a decis să plece de la Al Ahli după doar câteva luni, însă în momentul rezilierii contractului, nu a vrut să obțină niciun ban.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am plecat după patru luni de la Al Ain, din Emirate. Olăroiu era antrenorul echipei, el m-a vrut acolo, el m-a contactat, el a fost omul de legătură între mine și club. După patru luni în care clubul și suporterii aveau alte așteptări de la mine și eu n-am avut performanțele dorite, [din respect] pentru Olăroiu am lăsat 4 milioane de euro și am plecat.

Am jucat patru luni, am luat salariul doar pe patru luni. Când am văzut că suporterii și clubul sunt nemulțumiți, am zis: «Oli, nu vreau să existe revolte, presiuni asupra antrenorului». M-am gândit că-i vor cere și lui demisia din cauza mea.

M-am dus la club și le-am zis: «Vreau să-mi plătiți salariul până în ziua de azi». Președintele clubului, la un moment dat, îmi spune: «Mirel, pot fi sincer cu tine? Uite, a fost Quaresma la noi, avea de luat o sumă infimă, dar nu a plecat până nu i-am achitat tot».

Și mi-a zis: «Pot să spun că ești cel mai prost jucător pe care l-am întâlnit în cariera mea de președinte al unui club de fotbal.Noi, dacă te dăm mâine afară, trebuie să-ți plătim tot salariul». Doar așa puteau să mă dea afară. Dar eu am plecat fără să cer toți banii la care aveam dreptul”, a declarat Mirel Rădoi, conform gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și