Închide meniul

Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira! Anunţul oficial făcut

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 aprilie 2024, 18:33

Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira! Anunţul oficial făcut

Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira

Mirel Rădoi / Profimedia

Mirel Rădoi a fost dat afară de la Al Jazira. Anunţul a fost făcut chiar de arabi pe reţelele de socializare. Locul lui Mirel Rădoi va fi luat de Gregory Dufrennes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura lui Mirel Rădoi la AL Jazira s-a încheiat. Fostul selecţioner al României a fost dat afară. Alături de Mirel Rădoi, au plecat de la Al Jazira şi oamenii din staff.

Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira

”Conducerea lui Al-Jazira FC a decis să-i termine contractul antrenorului de la prima echipă, Mirel Rădoi, și staff-ului său, de comun acord. Domnul Gregory Dufrennes va fi antrenor până la finalul acestui sezon”, au transmis cei din club pe reţelele de socializare.

Mirel Rădoi o lasă pe Al-Jazira pe locul 8, după 17 etape disputate în campionatul din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român a încheiat mandatul la Al Jazira cu o singură victorie, obţinută chiar în primul său meci în Emirate.

Reclamă

La jumătatea lunii februarie, Al Jazira a învins-o pe Al Arabi, scor 1-0, în optimile Cupei Preşedintelui. De atunci, fosta echipă a lui Mirel Rădoi a disputat alte şase partide, obţinând un singur rezultat de egalitate în toată această perioadă. La începutul lunii aprilie, Al Jazira a pierdut fără drept de apel meciul cu Al Wasl din sferturile Cupei Preşedintelui.

Meciul care i-a decis soarta lui Mirel Rădoi a avut loc duminică seară, atunci când Al Jazira a pierdut pe terenul lui Al Ahli Dubai, scor 2-3.

Rădoi semnase în luna februarie cu Al Jazira un contract valabil pentru un an şi jumătate, cu un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Rădoi a mai antrenat în Golf la Al Tai (Arabia Saudită) şi la Al Bataeh (Emiratele Arabe Unite).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și