Închide meniul

Mirel Rădoi este favorit să semneze cu o nouă echipă, după despărţirea de naţionala României. Anunţul făcut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 17:29

Mirel Rădoi este favorit să semneze cu o nouă echipă, după despărţirea de naţionala României. Anunţul făcut

Mirel Rădoi a decis să plece de la naţionala României la finalul anului 2021

Mirel Rădoi a fost dorit de Universitatea Craiova | Hepta

Jurnaliştii de la Akhbaar24 susţin că Mirel Rădoi are şanse mari să devină antrenorul celor de la Al-Nassr Riad. Şeicii de la Al-Nasrr vor să îl dea afară pe antrenorul portughez Pedro Emanuel şi să înceapă negocierile cu fostul selecţioner al României. Mirel Rădoi a evoluat în Arabia Saudită ca jucător la Al – Hilal, una dintre rivalele celor de la Al- Nassr. Rădoi a fost şi pe lista celor de la Al-Ain, însă negocierile nu s-au concretizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va ajunge la Al-Nassr, Mirel Rădoi îi va antrena, printre alţii, pe Gonzalo Martinez, Vincent Aboubakar și Talisca.

Mirel Rădoi și-a anunţat plecarea de la naţionala României

Victoria de la Vaduz a fost una amară, la finalul căreia Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. România a ratat a şasea campanie consecutivă de calificare la Mondiale.

„E ultima mea conferinţă în calitate de selecţioner. Campania a fost un eşec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, dar din punctul meu de vedere am luat decizia de a nu continua. Nu mi-a fost uşor. Ieri am zis că există posibilitatea să rămân, pentru a nu agita apele. Şi-au pus notificările la pauză, am încercat să stau după ei. Au văzut rezultatul. În meciul cu Armenia s-a pierdut calificarea. Conform contractului, nu am îndeplinit cele două locuri. Dacă era pe o perioadă mai lungă, vorbeam altfel”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Citește și:

România a ratat calificarea la CM 2022

România a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Reclamă

România a ratat cea de-a şasea campanie consecutivă de calificare la un campionat mondial. Ultima oară când am participat la un turneu final a fost în 1998, când Generaţia de Aur scria istorie pentru ţara noastră.

De atunci, am ratat calificările pentru ediţiile din 2002, 2006, 2010, 2014, 2018 şi, acum, 2022. Cel mai aproape am fost în preliminariile pentru 2002 şi 2014, atunci când am fost eliminaţi la baraj, de Slovenia, respectiv Grecia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mirel Mirel poate semna cu Al-Nassr
  • Anunţul făcut de arabi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și