Închide meniul
Foto

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh! Cale liberă către Al Jazira, unde va încasa un salariu imens!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 16:53

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh! Cale liberă către Al Jazira, unde va încasa un salariu imens!

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh!

Mirel Rădoi, alături de conducătorii lui Al-Bataeh, la despărţire / Instagram

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh! Antrenorul român a plecat în condiţii foarte bune de la formaţia din prima ligă din Emirate, urmând să semneze cu Al Jazira, care se află în aceeaşi ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a primit şi un cadou de despărţire din partea conducătorilor lui Al-Bataeh, un tort şi o brăţară. Fostul selecţioner al României e gata să devină antrenorul lui Al Jazira, acolo unde va încasa un salariu de 2.5 milioane de dolari anual.

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh!

„Mulţumesc, Rădoi”, a scris clubul pe contul oficial de Instagram.

Mirel Rădoi a impresionat la Al-Bataeh, echipă fără pretenţii din prima ligă din Emirate. Rădoi o lasă pe Al-Bataeh pe locul 7 în campionat. Formaţia la care va merge, Al Jazira, are pretenţii mult mai mari.

Al Jazira e pe locul 5 acum în campionat, cu 20 de puncte, dar echipa e patronată de şeicul Mansour bin Zayed, care deţine şi Manchester City, iar pretenţiile sunt mult mai mari.

Reclamă

Al-Jazira este în căutarea unui antrenor, după ce s-a despărţit de celebrul olandez Frank de Boer, pe 11 decembrie. De atunci, interimatul la echipă îl asigură Bob de Klerk (61 de ani).

Dacă va semna cu Al-Jazira, ceea ce pare doar o formalitate în acest moment, echipa din Emirate ar fi cel de al treilea club pe care îl antrenează în Golf Mirel Rădoi. El a fost la Al-Tai, echipă din Arabia Saudită antrenată acum de Laurenţiu Reghecampf, iar după 4 luni în Arabia Saudită s-a mutat la Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite.

Mirel Rădoi a primit un cadou de despărţire / Instagram
Mirel Rădoi a primit un cadou de despărţire / Instagram

Comunicatul lui Al Bataeh prin care a anunţat despărţirea de Mirel Rădoi

Al Bataeh îi mulţumeşte şi îşi manifestă aprecierea pentru directorul tehnic al primei echipe, românul Mirel Rădoi, pentru perioada petrecută la club şi pentru eforturile pe care le-a făcut alături de colaboratorii săi. Rădoi a dus echipa la un nivel ridicat şi a obţinut rezultate notabile, ajungând extrem de apreciat în competiţia internă.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am fi dorit să continuăm împreună, dar el a ales să plece de la clubul nostru. În aceste circumstanţe, contractul s-a încheiat de comun acord. Îi dorim mult noroc pe viitor”, se arată în comunicatul clubului.

Cosmin Olăroiu, mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate: „E prima dată când se întâmplă asta”

Cosmin Olăroiu a transmis un mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate. Fostul antrenor al celor de la FCSB a vorbit despre duelul pe care l-a avut cu echipa fostului selecționer al echipei naționale.

Duelul dintre Al-Bataeh și Al-Sharjah a fost unul de senzație. Echipa lui Rădoi a condus cu 3-0, dar elevii lui Cosmin Olăroiu au revenit în meci, iar scorul final al acestui duel a fost de 3-3.

La conferința de presă de la finalul partidei, Cosmin Olăroiu a vorbit despre meci, dar și despre relația sa cu Mirel Rădoi. „Oli” a dezvăluit că meciul a fost unul greu pentru că a jucat împotriva unuia dintre „copiii” săi.

A fost pentru mine foarte dificil, pentru că, practic, jucam contra unui copil de-ai mei. E pentru prima dată când se întâmplă lucrul ăsta”, a spus Cosmin Olăroiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și