Închide meniul

Mirel Rădoi, victorie la primul meci pe banca lui Al-Bataeh!

Alex Ioniță Publicat: 24 iulie 2023, 23:11

Reclamă
Mirel Rădoi, victorie la primul meci pe banca lui Al-Bataeh!

Mirel Rădoi, victorie la primul meci pe banca lui Al-Bataeh

Mirel Rădoi a plătit o avere pe bolizii săi / AntenaSport

Mirel Rădoi, victorie la primul meci pe banca lui Al-Bataeh. Antrenorul român a debutat cu dreptul pe banca formației din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Mirel Rădoi se află în cantonament alături de formația pe care a preluat-o în luna mai, după ce s-a despărțit de Al-Tai. Primul meci oficial al trupei antrenate de român va fi pe 18 august, împotriva celor de la Al-Wahda.

Mirel Rădoi, victorie la primul meci pe banca lui Al-Bataeh. Românul s-a impus în fața unei echipe din Austria

Echipa lui Mirel Rădoi a câștigat primul meci amical din această vară, împotriva formației austriece TUS Bad Walersdorf, club care evoluează în ligile inferioare ale țării europene.

Al-Bataeh s-a impus cu scorul de 2-0 în fața austriecilor. Pentru echipa lui Mirel Rădoi au marcat Boumal, în minutul 24 și Abang, în minutul 29.

În noul sezon din Emiratele Arabe Unite, tehnicianul român se va duela cu fostul său antrenor de la FCSB, Cosmin Olăroiu. Acesta pregătește echipa Al-Sharjah, formație care a încheiat sezonul trecut pe poziția a 7-a.

Reclamă

Alex Cicâldău, dorit de Mirel Rădoi în Emirate!

Potrivit fanatik.ro, Galatasaray ar fi dispusă să îl cedeze şi gratis pe Alex Cicâldău. Mijlocaşul român de 26 de ani e cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Sursa citată notează că formaţia Al-Bataeh, antrenată de Mirel Rădoi, i-a propus lui Cicâldău un salariu de circa 500.000 de euro pe sezon.

Mihai Rotaru îl tentează pe Alex Cicâldău cu un salariu anual de 250.000 de euro. Patronul Universităţii Craiova este dispus să facă un efort financiar considerabil pentru a obţine semnătura fostului său jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Şansele ca Cicâldău să se întoarcă în România sunt reduse. Mijlocaşul, care are 26 de selecţii în naţionala mare a României, este dorit şi de Istanbul Başakşehir. Şi această echipă îi oferă un salariu de 500.000 de euro pe an lui Cicâldău.

Motivul pentru care Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro, când evolua în Golf

S-a aflat motivul pentru care Mirel Rădoi a renunțat la suma de 4 milioane de euro, pe vremea când evolua la o formație din Golf. Fostul selecționer a dezvăluit că a decis să plece de la Al Ahli după doar câteva luni, însă în momentul rezilierii contractului, nu a vrut să obțină niciun ban.

„Eu am plecat după patru luni de la Al Ain, din Emirate. Olăroiu era antrenorul echipei, el m-a vrut acolo, el m-a contactat, el a fost omul de legătură între mine și club. După patru luni în care clubul și suporterii aveau alte așteptări de la mine și eu n-am avut performanțele dorite, [din respect] pentru Olăroiu am lăsat 4 milioane de euro și am plecat.

Am jucat patru luni, am luat salariul doar pe patru luni. Când am văzut că suporterii și clubul sunt nemulțumiți, am zis: «Oli, nu vreau să existe revolte, presiuni asupra antrenorului». M-am gândit că-i vor cere și lui demisia din cauza mea.

M-am dus la club și le-am zis: «Vreau să-mi plătiți salariul până în ziua de azi». Președintele clubului, la un moment dat, îmi spune: «Mirel, pot fi sincer cu tine? Uite, a fost Quaresma la noi, avea de luat o sumă infimă, dar nu a plecat până nu i-am achitat tot».

Și mi-a zis: «Pot să spun că ești cel mai prost jucător pe care l-am întâlnit în cariera mea de președinte al unui club de fotbal.Noi, dacă te dăm mâine afară, trebuie să-ți plătim tot salariul». Doar așa puteau să mă dea afară. Dar eu am plecat fără să cer toți banii la care aveam dreptul”, a declarat Mirel Rădoi, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și