Închide meniul

„Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 august 2024, 9:26

Reclamă
„Mișcare senzațională Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică!

Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi!

Ianis Hagi, la echipa a doua a lui Rangers / Profimedia Images

Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Presa scoţiană a remarcat că, dacă se va face transferul, Ianis Hagi se va duela cu echipa tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Farul se va disputa pe 19 octombrie, în Giuleşti. Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua de către Rangers. Antrenorul Philippe Clement a anunţat că internaţionalul român nu intră în vederile sale.

„Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică!

”Rapid e gata să profite de situația lui Hagi și să apese pe trăgaci pentru a face o mișcare senzațională. Rapid are acum bani de cheltuit după vânzarea-record a lui Rrahmani, iar zvonurile sugerează că sunt dispuși să arunce banii pe Hagi pentru a-și consolida echipa.

Dacă Hagi se va transfera la Rapid, acesta l-ar înfrunta pe legendarul său tată Gheorghe, care în prezent este antrenor la Farul Constanța, rivalii din ligă”, a scris publicaţia scoţiană The Scottish Sun.

„Ianis Hagi la Rapid?” Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: „Să aleagă cu inima!”

Ianis Hagi este dorit la Rapid. Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB. Chiar dacă au trecut doar şase etape din Liga 1, Rapid trece prin mai multe schimbări majore. Neil Lennon a fost demis după seria negativă a giuleştenilor, care sunt singura echipă fără victorie în acest sezon de Liga 1.

Reclamă
Reclamă

În locul lui Neil Lennon a fost adus Marius Şumudică, fost jucător şi antrenor în Giuleşti. Cum Rapid are un nou antrenor, iar perioada transferurilor nu s-a încheiat, sunt şanse mari ca la formaţia giuleşteană să mai vină jucători.

Printre jucătorii care se află pe lista lui Dan Şucu se numără şi Ianis Hagi. Internaţionalul român nu mai este dorit de Rangers, fiind trimis la echipa a doua, iar şansele ca el să continue în Scoţia sunt extrem de mici.

Bănel Nicoliţă, fostul jucător al celor de la FCSB, a comentat posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă la în Giuleşti, dar a recunoscut că nu îl vede pe băiatul lui Gică Hagi evoluând la formaţia din Giuleşti. În schimb, Nicoliţă este de părere că Ianis s-ar potrivi mai mult la FCSB, pentru că „ar alege cu inima”:

Reclamă

„(n.r. îl vezi pe Ianis Hagi la Rapid?) Nu, nu. Mai degrabă la FCSB pentru că ar alege cu inima. FCSB e favorită la titlu, chiar dacă a început mai prost campionatul. Intrarea în grupele Champions League era esenţială, a rămas Europa League, avem Conference League care e asigurat. Vom vedea ce rezultate vom avea săptămâna aceasta. Important e să faci parte din echipele calificate”, a declarat Bănel Nicoliţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Vasile Maftei: „Ianis e un jucător de echipa naţională, de talie mondială”

Vasile Maftei, fostul căpitan al celor de la Rapid, a vorbit şi el despre posibilitatea ca internaţionalul român să ajungă în Giuleşti. Din punctul său de vedere, un transfer al lui Ianis Hagi la Rapid ar reprezenta un plus nu doar pentru echipa lui Marius Şumudică, ci şi pentru echipa naţională şi pentru fotbalul românesc:

„Ianis e un jucător de echipa naţională, de talie mondială. A jucat la echipe importante din Europa. Are calitate, ştim cu toţii ce poate. Dacă se va ajunge ca Ianis să vină la Rapid, va fi un plus pentru echipă, pentru fotbalul românesc, pentru echipa naţională, pentru că va câştiga şi vor avea de câştigat şi Rapid, şi echipa naţională”, a declarat Vasile Maftei, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…” 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și