Închide meniul

Mitriţă, dat dispărut în America! A şi uitat de când n-a mai marcat. Explicaţiile antrenorului

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 septembrie 2020, 7:54

Mitriţă, dat dispărut în America! A şi uitat de când n-a mai marcat. Explicaţiile antrenorului

Zuma Press / Rich Graessle via Hepta

Alexandru Mitriţă evoluează pentru New York City

Ultima dată când a evoluat Mitriţă a fost în urmă cu 11 zile. Mijlocaşul român a intrat în minutul 73 al meciului cu New England Revolution, câştigat cu 2-0 de New York City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ultimul meci câştigat cu 2-1 în faţa celor de la Cincinnati, Mitriţă a fost uitat pe banca de rezerve, ca de altfel şi la precedenta partidă a celor de la NY City.

Mitriţă nu a marcat în acest seyon pentru New York City

Mitriţă a fost titular pe 30 august ultima dată, dar a fost schimbat la pauză în meciul cu Chicago Fire, câştigat cu 3-1 de NY City.

În acest sezon, Mitriţă a fost titular doar în două jocuri, în ambele fiind înlocuit. Internaţionalul român nu a marcat niciun gol pentru New York City.

Mitriţă a ratat şi convocarea la echipa naţională, pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Austria, fiind lăsat la club de Mirel Rădoi.

Reclamă

Explicaţiile antrenorului de la New York City

"Echipa a mers bine în ultimele jocuri. Mitriţă este un jucător important pentru noi. Nu e nimic special. Este o competiţei dură şi avem nevoie de jucători diferiţi în fiecare meci. Avem  nevoie de mai mult de la Mitriţă. 

Cei care joacă ajută echipa mai mult din punct de vedere defensiv, Mitriţă este un jucător foarte ofensiv şi avem nevoie de un echilibru între cele două compartimente", a declarat Ronny Deila acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • 25 de ani are Alexandru Mitriţă
  • 5,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mitriţă
  • Mitriţă evoluează pentru New York City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și