Închide meniul

Modeste M’Bami a murit! Fostul jucător al lui PSG avea 40 de ani. Anunțul parizienilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 8:19

Modeste MBami a murit! Fostul jucător al lui PSG avea 40 de ani. Anunțul parizienilor

Modeste M'Bami a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2000

Modeste M'Bami a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2000 / Profimedia

Modeste M’Bami a murit. Fostul jucător al lui PSG avea 40 de ani. Camerunezul a suferit un infarct sâmbătă și nu a putut fi salvat de medici. Clubul parizian a fost zguduit de vestea tragică și a emis un comunicat, în miez de noapte, în care își prezintă condoleanțele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M’Bami a jucat la PSG în perioada 2003-2006, reușind să câștige două Cupe ale Franței, în 2004 și 2006.

Modeste M’Bami a murit! Fostul jucător al lui PSG avea 40 de ani

Potrivit RMC Sport, Modeste M’Bami a decedat după ce a suferit un infarct.

De-a lungul carierei, fostul mijlocaș defensiv a mai evoluat pentru formații precum Olympique Marseille și Al-Ittihad.

M’Bami a adunat și 38 de selecții la naționala Camerunului, reușind să marcheze 3 goluri. Fostul mijlocaș a devenit campion olimpic în 2000, la Sydney, pe vremea când avea numai 18 ani. Modeste M’Bami a fost eroul Camerunului în sferturile de finală, când a marcat „golul de aur” în fața Braziliei lui Ronaldinho.

Reclamă

El și-a încheiat cariera în 2016, după o ultimă aventură în Franța, la Le Havre.

„Paris Saint-Germain e în doliu. Modeste M’Bami tocmai ce ne-a părăsit, la vârsta de 40 de ani, după ce a suferit un infarct.

Mijlocașul camerunez s-a alăturat lui Paris Saint-Germain în 2003, după ce a îmbrăcat culorile lui Kadji Sport Academy, apoi Dynamo Douala în Camerun. M’Bami și-a făcut propriul nume la Jocurile Olimpice din 2000 din Sydney cu golul de aur din sferturile de finală împotriva marii favorite, Brazilia lui Ronaldinho.

Reclamă 4 / 0/3

În Paris, M’Bami a devenit un element de bază în primul 11 parizian, alături de care a câștigat două Cupe ale Franței (2004 și 2006). După o absență lungă în urma accidentării suferite împotriva lui TSKA Moscova, 7 decembrie 2004.

PSG, omagiu pentru Modeste M’Bami

A revenit în 2005-2006, pentru al treilea sezon în capitală, apoi a ales să părăsească Parisul și OM l-a transferat. 3 ani în Marseille, apoi Spania (Almeria), China (Dalian Aerbin, Changchun Yatai), Arabia Saudită (Al-Ittihad, Al Fateh) și Columbia, la Millonarios FC (2014), înainte să revină în Franța, la Le Havre în Ligue 2.

Apoi a pus capăt carierei sale ca jucător profesionist în 2016, la vârsta de 35 de ani. Înapoi în Camerun, a organizat recrutarea tinerilor fotbaliști în Africa, apoi s-a întors în Franța la Le Havre, unde a murit în mod tragic sâmbătă, 7 ianuarie.

Paris Saint-Germain transmite condoleanțe familiei sale și persoanelor apropiate”, se arată în comunicatul emis de PSG.

Recomandări
  • Modeste M’Bami a murit
  • Fostul jucător al lui PSG avea 40 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și