Închide meniul

Moment bizar în Barcelona – Napoli 1-1! Ferran Torres, salvatorul catalanilor, a purtat un tricou fără emblemă și sponsor tehnic

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2022, 8:56

Moment bizar în Barcelona – Napoli 1-1! Ferran Torres, salvatorul catalanilor, a purtat un tricou fără emblemă și sponsor tehnic

Ferran Torres, în Barcelona - Napoli 1-1, în optimile Europa League

Getty

În repriza a doua, Ferran Torres s-a întors de la vestiare cu un tricou diferit de restul jucătorilor de la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moment bizar în Barcelona – Napoli 1-1. Ferran Torres a purtat un tricou diferit de restul colegilor

Mai precis, de pe echipamentul atacantului de 21 de ani lipseau emblema catalanilor şi numele sponsorului tehnic.

Momentan nu s-a aflat motivul pentru care s-a produs această situaţie ciudată. Totuşi, lipsa celor două însemne nu l-au împedicat pe internaţionalul iberic să înscrie golul egalizator pentru formaţia lui Xavi.

La finalul partidei, Torres a fost vizibil emoționat, având nevoie de consolare din partea colegilor săi.

Reclamă

Citește și:

Barcelona – Napoli 1-1. Ferran Torres a restabilit egalitatea pe Camp Nou

Ferran Torres a marcat în minutul 59 al duelului de pe Camp Nou, din penalty. A fost cel de-al 6-lea gol înscris de tânărul atacant în acest sezon, pentru formația catalană.

Zielinski reuşise să deschidă scorul în minutul 29, însă Napoli n-a reuşit să obţină victoria pe terenul Barcei. Suspansul se va prelungi pentru partida retur, din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Luciano Spalletti a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs

Echipa lui Xavi a evitat o înfrângere cu Napoli şi cu ajutorul lui Istvan Kovacs. Arbitrul român a acordat penalty-ul din care Ferran Torres a egalat. Arbitrul român a consultat VAR-ul, însă nu a scăpat la finalul partidei de criticile lui Luciano Spalletti.

Antrenorul celor de la Napoli, Luciano Spalletti, a criticat uşurinţa cu care Istvan Kovacs a dat penalty pentru Barcelona, iar echipa sa a ratat o victorie uriaşă pe Camp Nou.

Acel penalty a fost inexistent. A atins mingea cu vârful degetelor, nici măcar nu a schimbat traiectoria balonului, iar poziția mâinii a fost naturală. Dacă și-ar fi dus-o la spate, i-ar fi limitat mișcarea. Rezultatul este corect, dar, repet, acela nu este penalty„, a spus Luciano Spalletti, conform Gazzetta dello Sport.

Ambele echipe îşi vor muta atenţia acum pe duelurile din campionat. Barcelona va juca pe terenul Valenciei, în timp ce Napoli va face deplasarea pe terenul celor de la Cagliari.

Catalanii se află pe locul 4 în La Liga, la 4 puncte în spatele lui Real Betis, care încheie podiumul din Spania. De cealaltă parte, Napoli se află pe poziţia a 3-a în Serie A, la numai 2 puncte sub liderul AC Milan.

Recomandări
  • Ferran Torres a purtat un tricou diferit de restul colegilor
  • Barcelona – Napoli 1-1, în turul optimilor UEFA Europa League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și