Închide meniul
VIDEO

Moment uluitor după Bayern – Villarreal 1-1! Un suporter beat al lui FC Koln a făcut „spectacol” pe teren. Bărbatul a fost în culmea fericirii după ce bavarezii au fost umiliţi la ei acasă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2022, 16:34

Moment uluitor după Bayern – Villarreal 1-1! Un suporter beat al lui FC Koln a făcut „spectacol pe teren. Bărbatul a fost în culmea fericirii după ce bavarezii au fost umiliţi la ei acasă

Un suporter beat al lui FC Koln a făcut "spectacol" pe teren

Captură Reddit

Bayern – Villarreal 1-1. Un moment uluitor s-a petrecut pe Allianz Arena, după şocul din UEFA Champions League. Un suporter beat care purta tricoul lui FC Koln s-a autoinvitat pe teren, unde a făcut „spectacol”. Bărbatul a fost în culmea fericirii după ce bavarezii au fost umiliţi la ei acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen a fost eliminată dramatic de Villarreal din UEFA Champions League, în sferturile de finală. „Submarinul Galben” a dat lovitura în minutul 88 în returul din Germania și s-a impus cu 2-1 la general.

Moment uluitor după Bayern – Villarreal 1-1

Fanul lui FC Koln nu s-a putut abţine după ce campioana Germaniei a fost umilită la ea acasă. Bărbatul s-a autoinvitat pe teren, unde s-a bucurat pentru performanţa celor de la Villarreal. Suporterul s-a lovit de „obstacole” până să ajungă pe gazon, însă, în cele din urmă, a reuşit.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ULUITOR

Julian Nagelsmann, complet debusolat după eliminarea lui Bayern din UEFA Champions League

Julian Nagelsmann a fost total descumpănit după ce Bayern Munchen a fost eliminată de Villarreal din sferturile UEFA Champions League. Samuel Chukwueze a marcat golul calificării pentru iberici în minutul 88 pe terenul bavarezilor.

Reclamă

„Meciul tur a reprezentat cheia, nu am fost suficient de buni în acel meci. Astăzi, am făcut unul dintre cele mai bune jocuri din ultimele săptămâni. Am jucat la o intensitate ridicată, încă din primul minut. Am ajuns în apropierea porții, dar este greu să-ți creezi ocazii împotriva unei echipe care se apără atât de jos. Au blocat multe șuturi.

Thomas (n.r. – Muller) trebuia să înscrie la acea fază, nu ai multe ocazii de acest gen. La 1-0, am forțat și am jucat ofensiv, lăsând spații în apărare. La golul egalizator, marcatorul nici n-a lovit bine mingea. A fost extrem de frustrant.

Va urma o perioadă grea pentru noi, dar nu îmi este frică. Sunt lucruri mai rele în lume. Calificarea în semifinalele Champions League era obiectivul minim pentru Bayern Munchen. Nu am reușit și nu e suficient pentru Bayern să câștigăm campionatul. Această eliminare este unul dintre cele 3 momente groaznice din cariera mea”, a spus Julian Nagelsmann, citat de UEFA.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și