Închide meniul

Momente de groază pentru Neymar! Vedeta lui PSG a urlat de durere şi a fost scoasă de pe teren cu targa. Şeicii lui PSG au „îngheţat” când au văzut imaginile

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 noiembrie 2021, 16:03

Momente de groază pentru Neymar! Vedeta lui PSG a urlat de durere şi a fost scoasă de pe teren cu targa. Şeicii lui PSG au „îngheţat când au văzut imaginile

Neymar, accidentare teribilă

Profimedia

  • Momente de groază pentru Neymar
  • Vedeta lui PSG a urlat de durere şi a fost scos de pe teren cu targa

Probleme mari pentru cei de la Paris St. Germain. Milionarii din capitala Franţei au bătut cu 3-1 pe terenul super campioanei St. Etienne, dar finalul a fost unul dramatic. Nu din cauza scorului, ci din cauza accidentării lui Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente de groază pentru Neymar

Pe finalul meciului, starul brazilian s-a prăbuşit pe teren, urlând de durere. A fost scos cu targa şi înlocuit imediat cu Eric Dina. Din primele informaţii, se pare că lui Neymar i-ar fi cedat glezna.

PSG s-a distrat pe terenul celor de la St. Etienne, scor 3-1. Meciul în care spaniolul Sergiu Ramos a debutat oficial s-a terminat cu victoria parizienilor, scor 3-1. În urma acestui rezultat, PSG e prima în Ligue 1, cu 40 de puncte, în timp ce St.Etienne se află pe poziţia a 20-a, cu doar 12 puncte şi tremură serios în privinţa menţinerii în prima ligă.

Reclamă

PSG, lider autoritar în Ligue 1

În urma succesului de azi, PSG s-a distanţat la 14 puncte de Nice, ocupanta locului secund. Cele două se vor întâlni în derby-ul etapei pe 1 decembrie, după care gruparea de pe Parc des Princes se va deplasa la Lens.

Reclamă

Tot în decembrie, Messi, Mbappe&co vor juca ultimul meci din faza grupelor UEFA Champions League, cu Club Brugge. Echipa lui Mauricio Pochettino este calificată deja în „optimile” de finală.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Neymar, prezent la Marele Premiu de Formula 1™ de la Bahrain!
AntenaPLAY • 2 mart., 17:11
Neymar, prezent la Marele Premiu de Formula 1™ de la Bahrain! Imagini spectaculoase cu starul brazilian
Gică Hagi a răbufnit, după ce Ianis Hagi a jucat 24 de minute în 2024
Liga 1 • 20 ian., 13:43
Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură uriaşă! Fosta echipă a lui Neymar vrea un jucător de la Farul
Dani Alves i-a cerut, din închisoare, ajutorul lui Neymar
Extra • 9 ian., 19:23
Dani Alves i-a cerut, din închisoare, ajutorul lui Neymar! Ce a primit înainte de procesul în care e acuzat de viol
Actualul ministru de Interne ar fi ajutat PSG să "fenteze" taxele uriaşe în cazul transferului lui Neymar
Ligue 1 • 5 ian., 17:45
Scandal în Franţa! Actualul ministru de Interne ar fi ajutat PSG să „fenteze” taxele uriaşe în cazul transferului lui Neymar!