Închide meniul

Ce lovitură! Ianis Hagi ar putea să se bată cu Messi, Mbappe şi Neymar în Franţa. Transferul stelar pe care îl poate prinde românul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 22:00

Ce lovitură! Ianis Hagi ar putea să se bată cu Messi, Mbappe şi Neymar în Franţa. Transferul stelar pe care îl poate prinde românul

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Ianis Hagi poate fi subiectul unui transfer de senzaţie. După ce s-a spus că Jose Mourinho îl vrea pe Ianis Hagi la Roma, o altă variantă de lux a apărut pentru starul lui Rangers. Astfel, Ianis Hagi ar fi în vizorul celor de la Lyon. Dacă se va concretiza transferul, Hagi se va bate în Ligue 1 cu Messi, Mbappe şi Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olympique Lyon analizează situația lui Ianis Hagi. În fereastra de transferuri, francezii ar putea să îi facă o ofertă lui Rangers”, a scris Ekrem Konur pe Twitter.

Citește și:

Ianis Hagi are Scoția la picioare! Fanii au înnebunit după pasa de gol din Rangers – Sparta Praga 2-0

Rangers a deschis scorul cu Sparta Praga în minutul 15 prin Alfredo Morelos, după o fază creată de Ianis Hagi.

Ianis Hagi, assist în Rangers – Sparta Praga

„Prințul” a primit o minge în adâncime, i-a depășit prin viteză pe fundașii celor de la Sparta și, cu un ultim efort, din alunecare, a împis balonul pentru Alfredo Morelos, care n-a ratat singur cu portarul.

Reclamă

VIDEO AICI CU ASSIST-UL LUI IANIS HAGI

A fost al patrulea assist din acest sezon pentru Ianis Hagi la Rangers, în toate competițiile. În Europa League a fost primul din actuala stagiune.

Rangers se luptă cu Sparta Praga pentru locul secund din grupa A din Europa League. Înaintea meciului, cele două echipe erau la egalitate de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Scoțienii, în delir după assist-ul lui Ianis Hagi

Fanii scoțieni au luat cu asalt rețelele de socializare după pasă de gol reușită de Ianis Hagi.

„Ianis Hagi te iubesc!”, a scris un fan al lui Rangers.

„Ianis Hagi este un superstat”, a notat un alt suporter scoțian.

„Ianis Hagi este omul!„, a scris un alt fan al campioanei Scoției.


Ianis Hagi este la Rangers din ianuarie 2020. Românul s-a încoronat campion al Scoției în sezonul trecut.

Reclamă
Recomandări
  • Ianis Hagi poate ajunge la Lyon
  • Anunţul făcut de un jurnalist pe reţelele de socializare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și