Închide meniul

Momente dramatice în Anglia! Un jucător s-a prăbușit în timpul unui antrenament. Primele informații despre starea lui de sănătate

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 noiembrie 2021, 18:27

Momente dramatice în Anglia! Un jucător s-a prăbușit în timpul unui antrenament. Primele informații despre starea lui de sănătate

Un jucător din Anglia s-a prăbușit pe teren la antrenamente

Profimedia

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a primit iniţial îngrijiri de la staff-ul medical al clubului Wigan, după care a fost transportat la spital, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panică în Anglia! Un jucător s-a prăbușit pe teren la antrenament

El este acum în stare stabilă şi comunică fără probleme cu familia sa, cu angajaţii spitalului şi cu medicii clubului.

“Prioritatea absolută a tuturor celor care au legătură cu Wigan este sănătatea lui Charlie şi susţinerea sa şi a familiei sale. Apreciem eforturile angajaţilor din sistemul sanitar, care au avut o reacţie excelentă şi au grijă de Charlie în colaborare cu echipa noastră medicală. Cerem politicos să i se respecte intimitatea lui Charlie. La momentul potrivit vom oferi alte detalii pentru suporterii noştri”, a declarat Mal Brannigan, conducător al clubului Wigan.

Wyke va continua să fie monitorizat în perioada următoare. Fotbalistul de 28 de ani se află la Wigan (liga a treia din Anglia) din iulie 2021, când s-a transferat de la Sunderland.

Reclamă

Cine este Charlie Wyke

Charlie Wyke, atacant, a bifat 17 meciuri în acest sezon la Wigan, în toate competițiile, reușind să înscrie cinci goluri. El nu a făcut parte din lotul echipei la ultima partidă, disputată pe 23 noiembrie, cu Cambridge United, scor 2-2.

Charlie Wyke a mai jucat pentru Middlesbrough, Kettering, Hartlepool, Wimbledon, Carlisle United, Bradford și Sunderland. Contracul său cu Wigan expiră în 2024.

300.000 de euro valorează Charilie Wyke, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Un jucător s-a prăbușit în timpul unui antrenament
  • Primele informații despre starea lui de sănătate

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și