Închide meniul

Momente impresionante înaintea primului meci jucat de Argentina după moartea lui Diego Maradona. Messi a dat gol

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2021, 9:55

Momente impresionante înaintea primului meci jucat de Argentina după moartea lui Diego Maradona. Messi a dat gol

Profimedia

Lionel Messi a marcat în Argentina - Chile 1-1

  • Argentina, primul meci după moartea lui Maradona
  • Lionel Messi a marcat

Argentina, primul meci după moartea lui Maradona. Lionel Messi a marcat, dar nu a fost suficient pentru victorie. Argentina – Chile s-a terminat 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe contul de Twitter al naţionalei Argentinei a apărut un filmuleţ în care întreg lotul asistă la dezvelirea statuii lui Diego Maradona.

Argentina, primul meci după moartea lui Maradona

Momentele au fost pline de emoţie şi întreg lotul Argentinei a aplaudat.

Reclamă

Reclamă

Messi i-a dedicat golul lui Maradona, însă Argentina nu a câştigat. Alexis Sanchez a egalat pentru Chile. Jucătorii argentinieni au purtat tricouri cu numărul 10, în memoria lui Maradona. Argentina nu a mai pierdut un meci din 2019, când a fost învinsă în semifinalele Copei America de Brazilia.

La finalul partidei, Lionel Messi a avut un mesaj emoţionant.

A fost un meci special pentru că a fost primul fără Diego. Ştim ce însemna naţionala pentru el şi ştim că a fost prezent. Mai mult, a fost cu atât mai specială ţinând cont de situaţia ţării şi a lumii. Este o situaţie foarte dificilă pentru toţi„, a spus Messi la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Maradona a fost găsit fără viaţă în cameră în după-amiaza zilei de 25 noiembrie. În urma autopsiei s-a stabilit că a suferit un stop cardiorespirator.

7 persoane au fost acuzate de „omor simplu cu premeditare” după moartea lui Diego Maradona

Persoanele care vor fi audiate ca acuzate sunt infimierii Ricardo Omar Almiron şi Dahiana Gisela Madrid, coordonatorul infirmierilor, Mariano Perroni, medicul care a coordonat spitalizarea acasă a fostului fotbalist, Nancy Forlini, psihologul Carlos Angel Diaz, psihiatrul Agustina Cosachov şi neurochirurgul Leopoldo Luque, indicat drept medicul de familie al lui Maradona.

Raportul, al cărui conţinut a fost difuzat de mass-media argentiniană, a stabilit că performanţa echipei sanitare care l-a asistat pe Maradona a fost „inadecvată, deficitară şi nesăbuită” şi a lăsat în voia sorţii starea de sănătate a pacientului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian