Închide meniul

Momentul când Ronaldo s-a înclinat în fața lui Boloni: ”Mi-a și mulțumit! A fost fantastic”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 aprilie 2020, 7:16

Momentul când Ronaldo s-a înclinat în fața lui Boloni: ”Mi-a și mulțumit! A fost fantastic”

Profimedia

Ladislau Boloni l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona

Acela a fost momentul de la care a pornit ascensiunea incredibilă a portughezului care avea să câștige 5 Baloane de Aur. Pe primul l-a câștigat în 2008 și a ținut să îi mulțumească personal lui Boloni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi aduc aminte că Ronaldo m-a invitat la ceremonia de decernare a Balonului de Aur, în 2008, când mi-a și mulțumit. A fost ceva fantastic!", a spus Boloni pentru Marca.

Tehnicianul român a dat și răspunsul la întrebarea ultimilor ani din fotbal: Ronaldo sau Messi?

"Cine e mai bun? Nu pot fi obiectiv. Ronaldo va fi mereu băiatul meu. A început cu mine, la Sporting. În orice caz, suntem norocoși că ne bucurăm de două monumente, care au încercat să exceleze în ultimii 10-15 ani. Cruyff spunea că e important să fii cel mai bun, dar e și mai important să reziști în top", a mai povestit antrenorul.

Boloni a făcut mutarea care l-a trimis pe Ronaldo în istoria fotbalului

"La tineret, juca număr 9, dar eu am decis să îl mut în banda dreaptă, pentru că era tânăr, rapid, avea doar vreo 60 de kilograme și ar fi fost foarte greu pentru el să se lupte cu fundași de 100 de kilograme. În bandă, cu viteza și driblingul fantastic, a reușit să fie mult mai eficient.

Reclamă

Sunt mulțumit de ce am decis, dar la început a fost greu. Pentru el, cel mai important lucru era să dribleze. Nu putea juca fără să facă asta. Misiunea mea a fost să-i spun că e important să dribleze un fundaș, poate chiar doi, dar cinci erau prea mulți! Am încercat să-i explic asta, iar datorită inteligenței sale a reușit să găsească calea corectă", a completat Boloni.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și