Închide meniul

Monchengladbach – Bayern Munchen 5-0. Rezultat șocant în Cupa Germaniei! Bavarezii, „demolați” cu Lewandowski și toate vedetele în teren

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 0:01

Monchengladbach – Bayern Munchen 5-0. Rezultat șocant în Cupa Germaniei! Bavarezii, „demolați cu Lewandowski și toate vedetele în teren

Bayern, învinsă de Monchengladbach

Profimedia

Înaintea meciului, nimic nu anunța scorul șocant care s-a înregistrat pe tabela de marcaj. Julian Nagelsmann și-a trimis în teren toate vedetele, în frunte cu golgheterul Robert Lewandowski. Chiar și așa, Bayern a primit o mostră din propriul medicament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monchengladbach – Bayern Munchen 5-0

Gladbach avea deja 3-0 după 21 de minute. În istoria meciurilor din Cupa Germaniei, nicio altă echipă nu a înscris atât de mult în poarta lui Bayern, într-un interval atât de scurt.

Bayern a fost de nerecunoscut și în repriza a doua. Manuel Neuer a mai încasat două goluri și după pauză, ducând scorul la un neverosimil 5-0 pentru gazde. Este cea mai drastică înfrângere din istoria bavarezilor în Cupa Germaniei.

Din 2008 nu s-a mai întâmplat ca Bayern Munchen să încaseze cinci goluri într-un meci oficial. Atunci, bavarezii pierdau 2-5 cu Werder Bremem, echipă care acum este în liga a doua germană. Mai șocant e că din 1978 nu s-a mai întâmplat ca Bayern să piardă la cel puțin cinci goluri diferență.

Reclamă

Este al doilea sezon la rând când Bayern Munchen ratează calificarea în optimile Cupei Germaniei. Echipa din Munchen nu a mai bifat această contraperformanță din 1996.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și