Închide meniul

Motivele pentru care Leroy Sane va ajunge la Bayern Munchen. Ce scriu jurnaliștii germani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 12:27

Motivele pentru care Leroy Sane va ajunge la Bayern Munchen. Ce scriu jurnaliștii germani

DPA Images / Uwe Anspach via hepta

Motivele pentru care Leroy Sane va ajunge la Bayern Munchen. Ce scriu jurnaliștii germani

Jurnaliștii de la Kicker invocă trei motive pentru care acest transfer se va realiza în următoarele săptămâni. În primul rând, criza de coronavirus a scăzut prețurile din fotbal, iar șefii lui Bayern ar putea plăti pe Sane doar 50 de milioane de euro, asta în condiițiile în care anul trecut erau pregătiți să ofere 120 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leroy Sane, tot mai aproape de Bayern Munchen

Al doilea motiv invocat de Kicker este accidentarea pe care a suferit-o Sane în vara lui 2019. Acesta și-a rupt ligamentele încrucișate de la piciorul drept și nu a evoluat în vreun meci. Fotbalistul ar putea să își relanseze cariera în campionatul în care a debutat ca profesionist.

Al treilea motiv este durata contractului său. Sane are o înțelegere parafată cu Manchester City până pe 30 iunie 2021. Așadar, mai rămâne un singur an, deci englezii trebuie să îl vândă acum ca să nu îl piardă gratis din vara anului viitor.

Bundesliga se reia în weekend

Campioana Bayern Munchen debutează în weekend cu o deplasare la Union Berlin. Antrenorul Hansi Flick a susținut vineri o conferință de presă în care a anunțat noutățile legate de echipă.

El a precizat că Niklas Sule, Philippe Coutinho și Corentin Tolisso nu pot evolua în următoarele săptămâni, în timp ce Javi Martinez este incert. În rest are la dispoziție întreg lotul, iar vestea că se pot face cinci schimbări în Bundesliga l-a bucurat și mai mult.

Reclamă

Cel mai important meci din această rundă se va juca la Dortmund, acolo unde Borussia va primi vizita rivalei Schalke. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 16:00, în timp ce confruntarea Union Berlin-Bayern se va juca duminică de la ora 19:00.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și