Închide meniul

Motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord – Ajax a fost amânat! Anunţul făcut de primarul din Rotterdam

Alex Masgras Publicat: 27 august 2024, 21:28

Reclamă
Motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord – Ajax a fost amânat! Anunţul făcut de primarul din Rotterdam

Motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord - Ajax a fost amânat! Anunţul făcut de primarul din Rotterdam

Feyenoord - Ajax, sezonul trecut / Profimedia

Iată motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord – Ajax a fost amânat. Duminică ar fi trebuit să aibă loc duelul din etapa a patra din Eredivisie, dar duelul nu se va mai disputa din cauza unei probleme care nu are legătură cu fotbalul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O grevă a poliţiei a dat planurile peste cap. Din acest motiv, siguranţa jucătorilor şi fanilor celor două echipe nu poate fi asigurată. Până în acest moment nu a fost anunţată o dată de disputare a partidei.

Motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord – Ajax a fost amânat! Anunţul făcut de primarul din Rotterdam

Primarul din Rotterdam a anunţat, marţi, că a decis să amâne meciul de duminică din campionatul olandez dintre Feyenoord Rotterdam şi Ajax Amsterdam, din cauza unei greve a poliţiei, relatează lequipe.fr.

„Siguranţa jucătorilor şi a publicului nu poate fi suficient garantată fără implicarea poliţiei”, a declarat primarul oraşului Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, într-un comunicat transmis AFP, notează news.ro.

Prin urmare, meciul din etapa a patra a Eredivisie dintre Feyenoord Rotterdam şi Ajax Amsterdam nu va avea loc duminică.

Reclamă
Reclamă

Nu a fost anunţată nicio dată de disputare a meciului.

În septembrie anul trecut, meciul dintre cele două echipe a fost întrerupt după ce au fost aruncate diverse obiecte pe teren.

Poliţia a anunţat luni că nu va fi prezentă la meciul de la Rotterdam din cauza unei greve care a început în urmă cu câteva luni pe tema pensionării anticipate.

Reclamă

Federaţia olandeză de fotbal (KNVB) a declarat că deplânge acţiunea poliţiei şi amânarea ulterioară a meciului.

„Bineînţeles, fotbalul nu este pentru aşa ceva”, a declarat KNVB într-un comunicat, exprimându-şi speranţa că poliţia şi guvernul olandez vor ajunge în curând la un acord cu privire la problema pensionării anticipate.

Dramatism total în Ajax – Panathinaikos! „Lăncierii” s-au calificat după 34 de penalty-uri executate

A fost dramatism total în Ajax – Panathinaikos, meci din turul 3 preliminar Europa League. Singura partidă din această fază a competiţiei care a avut nevoie de lovituri de departajare a propus un adevărat thriller pe Johan Cruyff Arena. Aproximativ 25 de minute a durat nebunia de la penalty-uri, în care Ajax s-a impus cu 13-12.

Remko Pasveer, portarul de 40 de ani al celor de la Ajax, este unul dintre eroii partidei. El a apărat 5 lovituri de departajare şi a şi transformat una. În total, din cele 34 de lovituri executate, 9 au fost ratate.

Panathinaikos Atena a fost eliminată dramatic din Europa League de Ajax, care s-a impus cu scorul de 13-12 la loviturile de departajare, joi seara, la Amsterdam, într-un meci în care grecii s-au impus cu 1-0, după prelungiri, în manşa secundă a turului al treilea preliminar, notează agerpres.ro.

„Lăncierii” s-au impus la Atena cu 1-0, dar Pao a dus meciul în prelungiri prin reuşita lui Tete (89). La loviturile de departajare, Brobbey a ratat de două ori de la Ajax, dar în cele din urmă oaspeţii au ratat cinci penalty-uri faţă de patru ale gazdelor.

Atacantul român Denis Drăguş a jucat tot meciul la Trabzonspor, învinsă de Rapid Viena cu 2-0, în deplasare. Austriecii au câştigat şi primul meci, cu 1-0.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:28

EXCLUSIV„E bărbat, să iasă de sub umbra tatălui!” Alex Bourceanu, sfat preţios pentru Ianis Hagi. Cere „ruptura” de Gică Hagi

23:24

Basarab Panduru, uluit de noua faţă a lui Dinamo: „Îmi place!”. Cei trei jucători remarcaţi de fostul jucător al Stelei

22:53

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid: „Vreau să fiu clar!”. Mesaj categoric pentru şefii lui Rangers

22:22

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

22:12

EXCLUSIVHelmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Patronul îl va forţa!”

21:55

O nouă surpriză la US Open 2024! Semifinalistul din 2021 a fost eliminat încă din primul tur de la New York

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB! 6 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii”
Citește și