Închide meniul

Motivul pentru care Nicolae Stanciu nu poate reveni la Slavia Praga! Anunțul antrenorului cehilor: „Am făcut tot posibilul!”

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 14:59

Motivul pentru care Nicolae Stanciu nu poate reveni la Slavia Praga! Anunțul antrenorului cehilor: Am făcut tot posibilul!”

Motivul pentru care Nicolae Stanciu nu poate reveni la Slavia Praga

Nicolae Stanciu, în tricoul Slaviei Praga/ Profimedia

  • Motivul pentru care Nicolae Stanciu nu poate reveni la Slavia Praga
  • Ce a declarat antrenorul cehilor

Antrenorul de la Slavia Praga a dezvăluit motivul pentru care Nicolae Stanciu nu poate reveni la trupa cehă. Tehnicianul a declarat că pretențiile clubului din China au fost mult prea mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a câștigat titlul în China, alături de Wuhan Three Towns, și astfel s-a zvonit că ar putea reveni la un club din Europa. Internaționalul român a fost unul dintre cei mai buni jucători de la formația chineză.

Motivul pentru care Nicolae Stanciu nu poate reveni la Slavia Praga

Antrenorul Slaviei Praga, Jindrich Trpisovsky, a dezvăluit că Nicolae Stanciu era o prioritate pentru clubul ceh, în această perioadă de mercator. Însă, în ciuda eforturilor clubului, Wuhan Three Towns a avut pretenții financiare mult prea mari, iar mutarea a picat.

Reclamă

Tehnicianul a mai dezvăluit că și Nicolae Stanciu se arătase dispus să revină la formația de la care a și plecat în China.

„Nico a fost pe primul loc pentru mine, clubul s-a străduit mult pentru el. Atât jucătorul, cât şi agentul au fost deschişi să discute despre revenire, dar problema este că clubul chinez a avut pretenţii umflate.

Reclamă

Din câte ştiu eu, conducerea a făcut tot posibilul, dar din punct de vedere economic pur şi simplu este încă nerealist”, a declarat antrenorul de la Slavia Praga, conform presei din Cehia.

Nicolae Stanciu a evoluat la Slavia Praga între 2019 și 2021. Internaționalul român a avut parte de succes în tricoul cehilor, reușind să câștige două titluri de campion și o Cupă a Cehiei. Totodată, internaționalul român a bifat și calificarea în grupele Ligii Campionilor, cât și prezența în sferturile Europa League.

Nicolae Stanciu, anunț despre transferul din China. Veste uriașă pentru Edi Iordănescu

Nicolae Stanciu a făcut un nou anunț despre transferul din China. Internaționalul român s-a declarat bucuros să revină mai aproape de casă.

Reclamă 4 / 0/3

Stanciu ar putea reveni în Europa în această iarnă, după ce a câștigat titlul în China. Fotbalistul de 29 de ani e cu gândul la plecarea de la Wuhan Three Towns.

„Nu aș vrea să vorbesc chiar acum despre transfer, sunt de câteva zile acasă, mi-am petrecut tot timpul cu soția și fetițele. Mai este ceva din luna asta, este perioada în care se pot face transferuri. Dacă clubul din China primește o ofertă bună și dacă decide că este bine și pentru ei și pentru mine, cu siguranță aș fi bucuros”, a spus Nicolae Stanciu, conform frf.tv

Mijlocașul de 29 de ani a contribuit din plin la succesul istoric al nou-promovatei Wuhan Three Towns. A reușit 10 goluri și 12 pase decisive în 27 de meciuri de campionat.

Stanciu a reușit astfel să devină campion în patru țări, performanță unică pentru un jucător român. De-a lungul carierei mai obținut titlul cu FCSB, Anderlecht și Slavia Praga.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 0:07
Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 21 mart., 17:10
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 martie
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: "Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister"
AntenaPLAY • 21 mart., 13:02
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: „Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister”
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan
Fotbal • 15 feb., 14:13
FOTO
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”