Închide meniul

Motivul pentru care relația dintre Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes s-a rupt. De unde a plecat conflictul dintre cei doi

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 ianuarie 2023, 9:13

Motivul pentru care relația dintre Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes s-a rupt. De unde a plecat conflictul dintre cei doi

Motivul pentru care relația dintre Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes s-a deteriorat

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Motivul pentru care relația dintre Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes s-a rupt a fost dezvăluit de presa din Portugalia. Cei doi au colaborat încă de la începuturile atacantului în fotbalul mare, însă situația s-a schimbat, chiar înainte de transferul la Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relația dintre Cristiano și celebrul impresar a devenit una tensionată din momentul în care fotbalistul a vrut să plece de la Juventus.

Motivul pentru care relația dintre Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes s-a rupt

Conform publico.pt, Jorge Mendes era conștient că nu vor fi multe echipe interesate de Cristiano, dată fiind vârsta acestuia. În acel context, Mendes a căutat luni de zile un club de Liga Campionilor pentru Cristiano, după despărțirea de bianconeri.

Singura soluție a fost Manchester United, transferul realizându-se cu mult entuziasm. Lucrurile nu au continuat însă în maniera dorită, iar punctul culminant al relației tensionate dintre Ronaldo și Mendes a venit chiar în luna noiembrie a acestui an. Concret: momentul în care Ronaldo i-a oferit interviul controversat lui Piers Morgan.

Din acel moment, era limpede că superstarul nu va mai continua la Manchester. Decizia l-a supărat foarte tare pe Jorge Mendes, care nu și-ar fi dorit ca fotbalistul său să plece din Anglia.

Reclamă

Conform aceleiași surse, Cristiano își dorea în continuare să joace în Europa, însă prestația modestă de la Cupa Mondială și lipsa unor oferte importante l-au făcut să aleaga calea Arabiei Saudite, semnând cu Al-Nassr.

Mutarea s-a efectuat fără ajutorul lui Jorge Mendes, scos din ecuație de Cristiano. În schimb, Ricardo Regufe, managerul personal al lusitanului s-a ocupat de negocieri cu formația arabă.

Jorge Mendes și Cristiano Ronaldo au colaborat încă din anii 2000. Impresarul a obţinut sume uriaşe după ce a intermediat două transferuri ale lui CR7. În anul 2003, când atacantul a plecat de la Sporting la Manchester United, Mendes a primit 12 milioane de lire sterline (13.6 milioane de euro).

Reclamă 4 / 0/3

Şase ani mai târziu l-a ajutat pe Cristiano să ajungă la Real Madrid şi a încasat o sumă uriaşă, 80 de milioane de lire sterline (90 de milioane de euro), anunţă bleacherreport.com.

Cristiano Ronaldo, primele declaraţii după ce a semnat cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a oferit primele declaraţii după ce a semnat cu Al-Nassr. Starul de 37 de ani susţine că nu îl interesează criticile şi a atras atenţia că Arabia Saudită e singura echipă care a bătut-o pe Argentina lui Messi, la Cupa Mondială din Qatar. De asemenea, CR7 susţine că a avut oferte din Australia, Statele Unite sau Brazilia.

„Până acum mă simt foarte bine, sunt mândru că am luat această decizie. Mi-am terminat treaba în Europa, am câştigat totul, am jucat la cele mai mari cluburi. Acum sunt în Arabia Saudită, unde Al-Nassr mi-a dat această şansă. Sunt mândru că sunt aici.

Şi familia este fericită. Când iau decizii, familia mă susţine, mai ales copiii şi soţia mea. Primirea de ieri a fost minunată. Este o oportunitate să schimb mentalitatea unor generaţii. Am avut oferte din Australia, Statele Unite, Brazilia şi Europa. Dar mi-am dat cuvântul acestui club. Vreau să dau o viziune nouă a acestei ţări. De aceasta am ales această oportunitate.

Singura echipă care a bătut campioana mondială a fost Arabia Saudită. Pentru mine, nu este sfârşitul carierei şi nu îmi fac griji despre ce zice lumea. Sunt fericit că sunt aici. Liga este competitivă, am văzut meciuri. Vreau să joc şi poimâine, dacă antrenorul va fi de acord. Sunt un jucător unic. Vreau să bat şi aici nişte recorduri, cum am făcut şi în Europa.

Am venit aici să joc, să câştig. Vreau să zâmbesc, să mă simt bine şi să joc fotbal”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și