Închide meniul

N-a mai suportat! Un fotbalist din Franța a adormit când echipa lui era condusă cu 3-0

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 aprilie 2021, 18:03

N-a mai suportat! Un fotbalist din Franța a adormit când echipa lui era condusă cu 3-0

Twitter @PassionFootClub

A adormit la meci

Bordeaux era condusă cu 3-0 în momentul când camerele s-au îndreptat toate către Jimmy Briand. Atacantul francez a fost rezervă neutilizată. Briand n-a mai putut să privească cum echipa lui e umilită de Lorient și a adormit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jimmy Briand a adormit când echipa lui era condusă cu 3-0

S-a terminat 4-1 pentru Lorient. A fost 3-0 încă de la pauză. Teremas Moffi a reușit un hat-trick pentru gazde. 

Bordeux, club cu 6 titluri de campioană în Franța, riscă să retrogradeze în Ligue 2. Cu patru etape rămase de disputat, Bordeaux are doar cinci puncte deasupra liniei roșii. Echipa a ajuns la cinci înfrângeri consecutive.

Pe lângă retrogradarea din Ligue 1, Bordeaux ar putea să mai primească o lovitură. Patronii americani nu mai vor să bage bani în echipă, iar aceasta ar putea intra în faliment. 

Reclamă

Cine este Jimmy Briand

Jimmy Briand, crescut la juniorii lui Clairefontaine, s-a transferat la Rennes la 19 ani. A jucat până în 2010 acolo, după care Lyon l-a adus pentru 6 milioane de euro.

A stat 4 sezoane la OL, după care a semnat cu nemții de la Hannover. A urmat o scurtă perioadă la Guingamp, iar din 2018 joacă pentru Bordeaux.

Briand are cinci selecții la naționala Franței, pentru care a debutat în 2008. În 2010, Jimmy Briand valora 9 milioane de euro. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și