Închide meniul

Nacional – Braga 1-3, în AntenaPLAY! Braga a obţinut calificarea în semifinalele Cupei Ligii Portugaliei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2023, 23:58

Nacional – Braga 1-3, în AntenaPLAY! Braga a obţinut calificarea în semifinalele Cupei Ligii Portugaliei

Braga - Vizela se joacă în AntenaPLAY, de la 22:30!

Jucătorii de la Braga / Profimediaimages

Meciul Nacional – Braga, scorul 1-3, a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Braga a reuşit să obţină calificarea în semifinalele Cupei Ligii Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeţii au avut un start de meci perfect. Au marcat de trei ori în prima repriză, prin Moutinho (16), Niakate (24) şi Horta (44). Jose Gomes a înscris golul de onoare pentru Nacional.

Braga avea nevoie de o victorie la două goluri şi şi-a îndeplinit, in extremis, obiectivul. A urcat astfel pe primul loc în Grupa A şi a obţinut calificarea în „careul de aşi”. Va juca în semifinale cu câştigătoarea Grupei C, care va fi cel mai probabil Sporting Lisabona. În cealaltă semifinală se vor duela Benfica şi Estoril. Lupta pentru trofeu se dă în AntenaPLAY.

Nacional – Braga 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 62: Nacional – Braga 1-3! Jose Gomes a marcat pentru Nacional

Min. 44: Nacional – Braga 0-3! Braga marchează pe bandă rulantă. Horta a mărit avantajul oaspeţilor, care sunt la o repriză distanţă de calificarea în „careul de aşi” al competiţiei.

Reclamă

Min. 24: Nacional – Braga 0-2! Oaspeţii s-au distanţat rapid pe tabelă. A punctat şi Niakate, după o fază care a avut nevoie de minute în şir de verificări la VAR. La acest scor, Braga este în semifinale!

Min. 16: Nacional – Braga 0-1! Braga a primit o lovitură de la 11 metri controversată, cu ajutorul VAR. Moutinho a deschis scorul din penalty.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Nacional: Lucas França – João Aurélio, Francisco Gonçalves, Ulisses, André Sousa – André Sousa, Carlos Daniel, Luís Esteves – Carlos Daniel, Witi, Dudu Teodora

Braga: Hornicek – Victor Gómez, Niakaté, José Fonte, Borja – André Horta, João Moutinho, Pizzi – Ricardo Horta, Bruma, Banza

Înaintea meciului, Casa Pia este pe primul loc în grupă, cu 4 puncte. Braga este pe locul secund, cu un punct, şi continuă să spere la calificare. Se califică în „careul de aşi” dacă va obţine o victorie la două goluri, sau dacă se impune marcând mai mult de trei reuşite.

Nacional nu are niciun punct şi a ieşit din calcule. Fanii au pregătit şi un protest, nemulţumiţi de faptul că, sezonul viitor, Final Four-ul s-ar putea disputa în afara Portugaliei.

Campioana din Liga Portugal s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Portugaliei

Benfica – AVS 4-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. În urma acestui meci, Benfica a obţinut calificarea în semifinalele competiţiei. Benfica a câştigat grupa B, din care mai făceau parte Arouca şi AVS.

Benfica a obţinut două victorii în grupa B. Pe 2 s-a clasat Arouca, cu 3 puncte, în timp ce AVS s-a clasat pe ultimul loc, cu 0 puncte. În semifinale, Benfica va da peste Estoril.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și