Închide meniul

Nani a semnat cu Adana Demirspor. Fotbalistul portughez se va duela cu CFR Cluj, în Conference League

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 11:06

Reclamă
Nani a semnat cu Adana Demirspor. Fotbalistul portughez se va duela cu CFR Cluj, în Conference League

Nani a semnat cu Adana Demirspor

Nani, în tricoul lui Manchester United / Profimediaimages

Nani a semnat cu Adana Demirspor. Fotbalistul trecut pe la Manchester United se va duela cu fosta campioană a României, CFR Cluj, în preliminariile UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se va duela cu echipa din Turcia în turul al 2-lea al preliminariilor Conference League. Meciul tur este programat pe data de 27 iulie, la cluj, în timp ce returul se va juca pe 3 august, la Adana.

Nani a semnat cu Adana Demirspor. Andrea Mandorlini îl va avea în față pe fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo

Tehnicianul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, îl va avea în față pe Nani, în dubla din preliminariile UEFA Conference League. Locul 4 din campionatul Turciei a reușit să îl transfere pe fotbalistul de 36 de ani, care a scris istorie în tricoul lui Manchester United.

Acesta a debutat pentru Sporting Lisabona și a ajuns pe Old Trafford, la fel ca și Cristiano Ronaldo, pentru suma de 25,5 milioane de euro, în anul 2007. Totuși, acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor din Marea Britanie, dar chiar și așa a fost un jucător important în cele 8 sezoane petrecute în Premier League.

În perioada petrecută la Manchester United a reușit să câștige 4 titluri de campion în Anglia, dar și un UEFA Champions League. A fost vândut la Fenerbahce în anul 2015, după 230 de partide și 40 de goluri marcate în tricoul „diavolilor roșii”.

Reclamă

În cariera sa, Nani a mai jucat pentru Real Formacao, Sporting Lisabona, Manchester United, Fenerbahce, Valencia, Lazio, Orlando City, Venezia, Melbourne, iar acum a ajuns la Adana Demirspor.

Marius Șumudică i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj. Fostul tehnician al clujenilor nu crede în șansele formației din Gruia

Marius Șumudică este de părere că fosta campioană a României nu are nicio șansă în fața turcilor de la Adana Demispor. „Șumi” este un antrenor care a pregătit multe formații din Turcia, iar verdictul acestuia despre dubla CFR-ului este unul care nu îi bucură pe oficialii formației.

În trecut, Șumudică le-a pregătit, în Turcia, pe Kayserispor, Gazisehir, Caykur Rizespor și Yeni Malatyaspor. Astfel, actualul tehnician de la Al-Raed o cunoaște bine pe adversara CFR-ului din preliminariile UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„În opinia mea, Adana Demirspor pleacă cu prima șansă. CFR-ul n-are nicio șansă! În fotbal există de foarte multe ori surprize. Ține și de noroc. Dar trebuie să punem în balanță cele două echipe și nivelul celor două campionate. Și cum au arătat echipele în ultimul an. Astfel, Adana e clar favorită.

Clar, nu au cum să nu se califice! Nu știu dacă pleacă din primul tur (n.r. Andrea Mandorlini). Vă spun clar că Adana vrea să-l ia pe Andrea Pirlo. Au bani foarte mulți, buget de transferuri, suporteri fanatici, stadion arhiplin. E o echipă care își dorește să câștige campionatul”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu – Wang Chuqin e ACUM în AntenaPLAY. Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și