Închide meniul

Napoli – Juventus 5-1, în derby-ul pentru titlu din Serie A! Napoletanii s-au distrat și au umilit-o pe „Bătrâna Doamnă”

Sebastian Cristian Publicat: 13 ianuarie 2023, 23:50

Reclamă
Napoli – Juventus 5-1, în derby-ul pentru titlu din Serie A! Napoletanii s-au distrat și au umilit-o pe Bătrâna Doamnă”

Napoli a învins-o clar pe Juventus, scor 5-1

Napoli a umilit-o pe Juventus / Profimedia

Napoli a umilit-o pe Juventus în derby-ul de titlu din Serie A și a pus o diferență de 10 puncte între ea și rivala din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul era de o importanță deosebită pentru cele două echipe, iar formația napoletană a tranșat hotârăt soarta meciului. Cu un Victor Osimhen în mare formă, napoletanii s-au distrat cu „Bătrâna Doamnă” și i-au administrat lui Juve una dintre cele mai drastice înfrângeri din istoria clubului.

Napoli – Juventus 5-1, LIVE SCORE

Update min 72: Napoli – Juventus 5-1! Eljif Elmas înscrie și el, iar „Bătrâna Doamnă” are parte de un meci de coșmar.

Update min 65: Napoli – Juventus 4-1! Victor Osimhen reușește „dubla”, iar Juventus este groggy.

Update min 55: Napoli – Juventus 3-1! Amir Rrahmani majorează din nou scorul!

Reclamă

Update min 42: Napoli – Juventus 2-1! Angel Di Maria reduce din diferență cu un șut frumos din interiorul careului!

Update min 39: Napoli – Juventus 2-0! Khvicha Kvaratskhelia majorează diferența pentru Napoli, cu o execuție sigură din careu!

Update min 14: Napoli – Juventus 1-0! Victor Osimhen deschide scorul pentru gazde!

Reclamă 4 / 0/3

Update min 1: A început meciul!

Napoli – Juventus, echipele de start:

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Rui – Anguissa, Lobotba, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratckhelia

Juventus: Szczesny – Danilo, Bremer, Alex Sandro – Chiesa, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria – Milik

Cristiano Ronaldo, suporter de lux la antrenamentele lui Real Madrid! Cum a fost surprins starul lusitan

Cristiano Ronaldo a fost prezent la antrenamentele lui Real Madrid. „Galacticii” sunt prezenți în Arabia Saudită, acolo unde vor disputa finala Supercupei Spaniei, cu Barcelona.

Cristiano Ronaldo și-a vizitat fosta echipă, care s-a antrenat chiar pe arena celor de la Al-Nassr. CR7 a fost surprins purtând o conversație cu tehnicianul madrilenilor, Carlo Ancelotti.

Imediat după ce Al-Nassr și-a încheiat antrenamentele, Real Madrid a ieșit pe teren. Astfel, Cristiano Ronaldo nu a ratat șansa de a merge să își vadă la treabă fosta echipă.

Reclamă

După ce a purtat o scurtă conversație cu Carlo Ancelotti, starul lusitan s-a așezat pe marginea terenului și i-a privit pe „galactici” antrenându-se.

Real Madrid se pregătește de El Clasico. „Galacticii” vor înfrunta rivala Barcelona în finala Supercupei Spaniei. În semifinale, trupa lui Carlo Ancelotti a trecut, dramatic, de Valencia, după loviturile de departajare, în timp ce catalanii au învins-o pe Betis, tot la penalty-uri.

Cristiano Ronaldo încă nu a debutat la noua sa echipă, Al-Nassr. Starul lusitan ar urma să fie pe teren într-un amical de lux pe care îl pregătesc saudiții, contra celor de la PSG, trupa lui Lionel Messi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și