Închide meniul

Ne apropiem de normal! Leipzig, prima echipă din Bundesliga ce poate avea fani pe stadion

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 septembrie 2020, 6:14

Ne apropiem de normal! Leipzig, prima echipă din Bundesliga ce poate avea fani pe stadion

profimediaimages

Trofeul UEFA Champions League

Clubul din prima ligă a raportat că autorităţile locale le-au permis să permită intrarea a 8500 de oameni, adică 20% din capacitatea întregii arene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leipzig a prezentat un protocol de siguranţă

Decizia nu a fost uşor de obţinut întrucât clubul german a trebuit să prezinte un protocol de siguranţă pentru prevenirea infecţiei cu noul coronavirus.

Mai mult, a ajutat şi numărul extrem de mic de îmbolnăviri din regiune (3.2 la 100.000 de persoane). Mai rămâne şi ca Liga Germană de Fotbal să îşi acorde permisiunea pentru accesul spectatorilor la meci.

Dacă acest lucru se va întâmpla, primul meci ar urma să fie pe 20 septembrie când Leipzig joacă împotriva celor de la Mainz 05.

Leipzig nu este singurul club care pregăteşte reguli de distanţare socială pentru a putea permite accesul spectatorilor la meciuri. 

Reclamă

Totuşi, nivelul de infecţie din unele zone ale Germaniei ar putea să facă acest obiectiv destul de dificil pentru unele echipe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-0. „Câinii” au deschis cu noroc scorul 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și