Închide meniul

Nebunie totală în Supercupa Portugaliei! Sporting a condus cu 3-0 după 24 de minute, dar FC Porto a avut o revenire colosală

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2024, 13:04

Reclamă
Nebunie totală în Supercupa Portugaliei! Sporting a condus cu 3-0 după 24 de minute, dar FC Porto a avut o revenire colosală

Nebunie totală în Supercupa Portugaliei

FC Porto a revenit de la 0-3 şi a învins-o pe rivala Sporting / Profimediaimages

A fost nebunie totală în Supercupa Portugaliei, Sporting – FC Porto, scor 3-4. Jucătorii lui Ruben Amorim au avut un start de meci perfect şi au condus cu 3-0 după primele 24 de minute. Nimic nu anunţa ce a urmat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 9 era deja 2-0 pentru alb-verzi. Pote a reuşit un gol şi un assist şi era sărbătoare în tribună. Starul lui Sporting, Viktor Gyokores, nu a marcat, însă a fost providenţial. După ce i-a pasat decisiv lui Pote, a fost autorul unui assist şi pentru Geovany Quenda.

Nebunie totală în Supercupa Portugaliei | Sporting – FC Porto 3-4

Brazilianul Galeno a iniţiat remontada istorică a „dragonilor”. Atacantul de 26 de ani a redus din diferenţă în minutul 28. După pauză FC Porto a trecut la conducerea jocului şi a reuşit să restabilească egalitatea.

Nico Gonzalez a făcut 3-2, iar acelaşi Galeno a marcat un gol uriaş. A izbutit „dubla” şi a trimis meciul în prelungiri. Ivan Jaime a fost eroul lui FC Porto – a trimis mingea în poartă în minutul 101 şi a dus trofeul pe Dragao.

FC Porto a câştigat cea de-a 24-a Supercupă din istoria clubului, număr record pentru Portugalia. Echipa care a câştigat şi Cupa Portugaliei a avut startul perfect de sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt semne puternice, mai ales din punct de vedere al caracterului. Nu mă voi îndoi niciodată de jucătorii mei, îi cunoscu foarte bine. Modul în care au reuşit să revină nu a fost ceva nou pentru mine, ştiu că pot găsi forţe care par ascunse în anumite momente.

Am avut şi noroc, puteam pierde cu Sporting. Dacă ar fi marcat încă un gol şi ar fi făcut 4-0, ne-am fi prăbuşit complet. Pauza a fost un moment bun pentru a discuta cu jucătorii mei. Au acceptat provocarea, au acceptat obiectivele clubului FC Porto, şi când se întâmplă asta putem reuşi ceva ce pare de neatins„, a declarat antrenorul lui FC Porto, Vitor Bruno, potrivit ojogo.pt.

Pentru „dragoni” urmează duelul cu Gil Vicence din Liga Portugal, care va fi sâmbătă, de la ora 22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Primul meci al noii ediţii de campionat se va disputa între Sporting şi Rio Ave vineri, de la ora 22:15, tot în AntenaPLAY.

Reclamă

Juventus insistă pentru un star din Liga Portugal

Juventus ia cu asalt piața transferurilor și insistă pentru un star din Liga Portugal. Noul antrenor al „Bătrânei Doamne”, Thiago Motta, a cerut întăriri pentru a se putea bate la titlu în Serie A.

Torinezii și-au fixat principala țintă a verii. Este vorba despre Galeno, extrema stânga a lui FC Porto. Mijlocașul de 26 de ani are dublă cetățenie, braziliană și portugheză.

Adus în 2022 de la Braga, cu aproape 10 milioane de euro, Galeno a dat recital în tricoul lui FC Porto. Sezonul trecut, în direct în AntenaPLAY, a reușit 9 goluri și 7 pase decisive în campionat. A avut cifre excelente și în Champions League – 5 goluri și 3 assist-uri în 7 partide.

Galeno este dorit și de mai multe cluburi din Premier League, dar gazzetta.it anunță că este tentat să ajungă la Juventus. Își dorește să lucreze cu Motta și i-ar fi transmis impresarului să grăbească negocierile.

Galeno are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro, dar bianconerii nu iau în calcul să plătească atât. Prețul de transfer ar putea fi redus la aproximativ 30-35 de milioane de euro, sumă la care să se adauge și diferite bonusuri.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:42

LIVE TEXTNovak Djokovic – Carlos Alcaraz se joacă ACUM. Marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

14:25

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat!” Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

13:58

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele probabile

13:57

Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului

13:12

Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole: „Probabil din cauza statului în avion”

12:04

Stella Rutto a ratat calificarea în finală la 3.000 metri obstacole, de la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă”
Citește și