Închide meniul

Nemții nu se dezmint! Încă o imagine în care jucătorii calcă în picioare măsurile de distanțare socială

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2020, 13:13

Nemții nu se dezmint! Încă o imagine în care jucătorii calcă în picioare măsurile de distanțare socială

Captură 2.Bundesliga

Bucuria unui gol marcat în Germania

Bucuria celor de la Wehen (2.Bundesliga) din meciul cu Stuttgart stă mărturie. Mai mulți jucători s-au îmbrățișat în același timp, ba chiar un fotbalist s-a aruncat peste colegii lui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea cum au sărbătorit jucătorii lui Wehen!

Federația a emis un comunicat prin care susține că nu îi va pedepsi pe jucătorii care încalcă regulile. Totul a venit după ce, sâmbătă, jucătorii Herthei au călcat în picioare regulamentul după un gol înscris. 

Nemții au impus, inițial, reguli de igienă stricte. Toți cei de pe stadion și din preajma lui sunt obligați să respecte măsurile de distanțare socială. 

Jucătorii intră cu rândul în vestiare, sunt obligați să poarte măști, dar și să păstreze distanța de 1,5 metri dintre ei.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și