Închide meniul

Newcastle, prima ofertă „monstruoasă” făcută în 2022. Starul căruia șeicul este dispus să-i plătească 30 de milioane de euro la semnătură și să-i ofere un salariu uluitor!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2022, 12:57

Newcastle, prima ofertă „monstruoasă făcută în 2022. Starul căruia șeicul este dispus să-i plătească 30 de milioane de euro la semnătură și să-i ofere un salariu uluitor!

Mohammed Bin Salman, ofertă uriașă pentru Ousmane Dembele

Profimediaimages

Potrivit dailymail.co.uk, Mohammed Bin Salman a pregătit o ofertă „monstruoasă” pentru atacantul de 24 de ani. Prinţului moştenitor al coroanei Arabiei Saudite își dorește cu orice preț să semneze un precontract cu francezul care are o cotă de piață de 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele se poate îmbogăți la Newcastle. Ofertă fabuloasă!

Barcelona nu i-a putut îndeplini cerințele financiare lui Dembele, iar acesta este hotărât să plece. În vară va deveni jucător liber de contract și poate semna deja cu orice club, fără a mai cere acordul clubului catalan. Șeicul lui Newcastle este dispus să-i facă toate poftele!

Dembele a cerut 30 de milioane de euro la semnătură și alte 15 milioane de euro pentru impresarul său. Mai mult, și-a dorit un salariu de 485.000 de lire sterline (n.r. 577 milioane de euro) pe săptămână. Dacă Barcelona are probleme financiare și a refuzat aceste cerințe, Mohammed Bin Salman și-ar fi dat deja acordul.

Ousmane Dembele a avut mari probleme din cauza accidentărilor și a jucat numai cinci meciuri în această ediție din La Liga. A oferit două pase decisive pentru echipa care este într-o criză de rezultate și a încheiat 2021 pe locul 7 în La Liga.

Citește și:

Câți bani poate cheltui Newcastle în această iarnă

Se anunță o perioadă de mercato de neuitat în Premier League. Englezii au anunțat ce sumă uluitoare poate cheltui Newcastle, cel mai bogat club din lume. De asemenea, au fost dezvăluite și bugetele giganților din Anglia.

Reclamă

Astfel, potrivit unei analize realizate de Daily Mail pe baza regulii fair-play-ului financiar, cluburile pot cheltui următoarele sume în următoarea perioadă de transferuri:

Newcastle este cel mai bogat club din lume. „Coțofenele” au fost cumpărate de către Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, pentru aproximativ 350 milioane de euro.

Fondul condus de Mohammed Bin Salman are la dispoziţie nu mai puţin de 320 de miliarde de lire sterline. Prin comparaţie Şeicul Mansour din Emiratele Arabe Unite (Manchester City), are o avere estimată la 21 miliarde de lire sterline. Proprietarul clubului Chelsea, rusul Roman Abramovich, dispune de 10.5 miliarde de lire sterline, iar proprietarul clubului Arsenal, americanul Stan Kroenke, are 6.8 miliarde de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și