Închide meniul
NEWS ALERT

Newcastle s-a înțeles cu noul manager. Totul va fi oficial în câteva ore. Numele surpriză care preia noua forță din Premier League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 8:58

Newcastle s-a înțeles cu noul manager. Totul va fi oficial în câteva ore. Numele surpriză care preia noua forță din Premier League

Newcastle s-a înțeles cu noul manager

Profimediaimages

Contractul se va întinde până în 2024, mutarea fiind aproape făcută. Alegerea șeicilor vine după ce Conte și Ten Haag au fost ținte imposibile, susține italianul Fabrizio Romano. Fonseca este cel care a fost extrem de aproape de Newcastle, iar Unai Emery a preferat să rămână la Villarreal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine e Eddie Howe, noul manager al lui Newcastle

Eddie Howe (43 de ani) a pregătit până acum, în carieră, doar două echipe, Bournemouth, în două rânduri, și Burnley. În al doilea mandat la Bournemouth, el a promovat cu echipa în Premier League, unde a rezistat mai mulți ani.

În 2020, la finalul sezonului în care Bournemouth a retrogradat în Championship, Howe a decis să ia o pauză de odihnă. Acum, după mai bine de un an, nu a putut refuza un asemenea proiect.

Newcastle a intrat într-o nouă eră

Newcastle este cel mai bogat club din lume. „Coțofenele” au fost cumpărate de către Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, pentru aproximativ 300 milioane de euro.

Aceasta are conexiuni puternice în Orientul Mijlociu şi l-a ajutat și pe șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan să cumpere clubul Manchester City, în 2008. „Vrem să ne luptăm pentru a transfera jucători de clasă mondială. Terenul de antrenament arată groaznic acum, trebuie să investim foarte mulți bani acolo.

Reclamă

Vrem să investim de asemenea și în renovarea St. James’ Park, stadionul trebuie să devină mai prietenos. Din fericire, în zona de infrastructură nu suntem restricționați de Fair Play-ul Financiar”, a spus Amanda Staveley, pentru The Sun.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și