Închide meniul

NEWS ALERT | CUTREMUR la Barcelona! Messi a trimis un fax prin care anunţă că vrea să rupă unilateral contractul. Şedinţă de urgenţă la club

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 17:32

NEWS ALERT | CUTREMUR la Barcelona! Messi a trimis un fax prin care anunţă că vrea să rupă unilateral contractul. Şedinţă de urgenţă la club

AFP7 / Xavi Bonilla via Hepta

Leo Messi vrea să plece de la Barcelona

UPDATE 22:00: Şedinţă de urgenţă la Barcelona. Conducerea clubului discută toate variantele după anunţul şoc al lui Messi. Fanii catalani au început să vină la sediul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Argentina susţine că Lionel Messi a trimis un fax la Barcelona prin care îi anunţă pe catalani că vrea să îşi rezilieze contractul. Informaţia a fost prezentată în exclusivitate de publicaţia argentiniană tycsports.com.

Messi are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. Rămâne de vazut dacă jucătorul şi clubul vor ajunge la un numitor comun. 

Lionel Messi este din 2004 la echipa de pe Camp Nou şi a bătut aproape toate recordurile catalanilor. A ajutat-o pe Barcelona să câştige 10 titluri, 6 Cupe ale Spaniei şi patru trofee ale UEFA Champions League. În ultimul sezon din La Liga, Messi a înscris 25 de goluri şi a fost cel mai bun marcator din Spania.

Leo Messi are 634 de goluri în 731 de meciuri pentru FC Barcelona şi a cucerit nu mai puţin de 34 de trofee. Este de asemenea posesorul a şase Baloane de Aur, fiind fără doar şi poate, cel mai mare jucător din istoria grupării catalane.

Reclamă

Unde poate ajunge Lionel Messi

Lionel Messi poate ajunge lângă Pep Guardiola, la Manchester City. De asemenea, starul argentinian este dorit şi de Inter Milano. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și