Închide meniul

Neymar a făcut show la partida 100 la PSG: "Sunt foarte fericit, am şi marcat!" Campioana Franţei a demolat-o pe Montpellier

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2021, 8:32

Neymar a făcut show la partida 100 la PSG: "Sunt foarte fericit, am şi marcat!" Campioana Franţei a demolat-o pe Montpellier

Abaca Press / Niviere David via Hepta

Neymar a ajuns la 100 de meciuri jucate pentru PSG

  • Neymar, 100 de meciuri la PSG
  • Neymar, Mbappe şi Icardi au făcut show

Pentru Neymar, partida cu Montpellier a fost cea cu numărul 100 în tricoul campioanei Franţei. Starul brazilian s-a arătat extrem de fericit pentru borna atinsă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt foarte fericit că am putut juca meciul 100 cu tricoul parizian. Am câştigat, am şi marcat, sunt foarte fericit. Vreau să continuăm să facem mai mult, vreau să marchez mai mult şi să-mi ajut coechipierii", a declarat Neymar, după PSG – Montpellier 4-0. 

Golurile au fost marcate de Mbappé (34, 63), Neymar (60) şi Icardi (61).

Reclamă

Dezvăluirea şocantă făcută de Neymar! A vrut să renunţe la fotbal!

Neymar are doar 28 de ani, dar a fost aproape să renunţe la fotbal. Presiunea pe care a simţit-o l-a făcut să fie aproape de o decizie radicală.

Neymar a dezvăluit că s-a gândit serios să renunţe la fotbal. Iubirea pentru sportul care i-a adus faima şi sacrificiile făcute de-a lungul carierei l-au făcut să se răzgândească.

Reclamă

"Odată, am ajuns în punctul în care m-am întrebat dacă vreau să joc fotbal în continuare, deoarece oamenilor nu le place. M-am dus acasă într-o zi nervos și apoi am început să-mi amintesc tot ce am făcut pentru a ajunge aici. Iubirea pentru fotbal mă calmează și asta m-a readus la realitate.

Sunt o persoană care face faţă cu ușurință presiunii, de aceea sunt numărul 10 al Braziliei şi al lui PSG şi de aceea sunt pur și simplu Neymar. Sunt foarte recunoscător că reprezintă echipe precum PSG și Brazilia. Știu că trebuie să dau 100% când joc, pentru că asta se așteaptă toată lumea", a spus Neymar pentru Giffer, citat de spaniolii de la AS.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol