Închide meniul

Neymar a refuzat o ofertă ireală! "Avion privat și numele inscripționat pe Turnul Eiffel". Ce contract i-a pus PSG pe masă

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2021, 16:51

Neymar a refuzat o ofertă ireală! "Avion privat și numele inscripționat pe Turnul Eiffel". Ce contract i-a pus PSG pe masă

profimedia

Neymar a refuzat o ofertă astronomică

  • Neymar este la PSG din 2017
  • Are 106 meciuri pentru parizieni

Neymar a ajuns la PSG în 2017, pentru nu mai puțin de 222 de milioane de euro. A fost o adevărată lovitură pe piața transferurilor, reacord care n-a fost bătut nici până în ziua de astăzi. Șeicii au vrut însă să-l ademenească pe starul brazilian în capitala Franței încă din 2016. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a refuzat o ofertă incredibilă de la PSG

Totul a fost dezvăluit de agentul lui Neymar de la acea vreme, Wagner Ribeiro. Oferta lui PSG a fost cu adevărat incredibilă. Printre "beneficiile" contractului se număra și inscripționarea numelui brazilianului pe Turnul Eiffel!

"În vara lui 2016 ne-am întâlnit la Ibiza. Eram eu, Neymar, tatăl său, Al-Khelaifi și Oliver Letang (n.r.: fostul director sportiv de la PSG). Ne-am întâlnit la ultimul etaj al unui hotel, ne-am ascuns, nimeni nu ne putea face poze.

Reclamă

Am discutat, Nasser a făcut o propunere magnifică. Neymar avea 11 milioane de euro pe an la Barcelona. El i-a oferit 26 de milioane, dar eu am cerut 40.

El a spus că va studia problema și că putea să-i ofere o parte din acțiunile unui lanț hotelier, dar și un avion privat pentru a-și face călătoriile între Europa și Brazilia, plus că îi va pune numele inscripționat pe Turnul Eiffel. Era o nebunie!", a spus Wagner Ribeiro, pentru L'Equipe. 

Reclamă

Cu toate că șeicii erau dispuși să-i faca toate poftele, Neymar a refuzat. Era prea apropiat de Messi și Suarez ca să plece de Barcelona. În 2015, cucerise tripla alături de catalani, fiind una dintre vedetele celui mai letal trio din istoria fotbalului. 

"Dar el nu voia să meargă la PSG, nu voia să plece de la Barcelona. Tatăl său a profitat și a negociat înnoirea contractului cu Barcelona și a obținut un salariu de 28 de milioane de euro pe an", a mai spus Wagner Ribeiro.

Neymar a ajuns până la urmă la PSG anul următor. A fost un adevărat haos la Barcelona în acea perioadă, care n-a știut ce să facă cu cele 222 de milioane de euro de la PSG. Dembele, Coutinho și Griezmann, fotbalisți care au costat împreună aproape 400 de milioane, n-au confirmat la Barcelona. 

Reclamă 4 / 0/3

Neymar, salariu astronomic la PSG

Neymar câștigă 36 de milioane de euro net la PSG. Este al treilea cel mai bine plătit fotbalist din lume, potrivit revistei Forbes. Pe primele locuri se află Messi și Cristiano Ronaldo. Asta s-ar putea schimba curând, dacă Mino Raiola reușește să-i obțină lui Haaland un contract de 1 milion de lire sterline pe săptămână!

De-a lungul celor 4 sezoane în tricoul parizienilor, Neymar a bifat 106 apariții, reușind 83 de goluri și 49 de assist-uri. El a avut o prestație de gală și în Bayern – PSG 2-3, în prima manșă din "sferturile" Champions League. 

7 trofee cucerit brazilianul de când este la PSG. Îi lipsește UEFA Champions League. Nici Neymar și nici Barcelona n-au mai câștigat prestigiosul trofeu de când au "divorțat". 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool