Închide meniul

Neymar, anunţul momentului! Starul brazilian a decis dacă va juca din nou cu Messi. Ce a ales între PSG şi Barcelona

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 martie 2021, 15:24

Neymar, anunţul momentului! Starul brazilian a decis dacă va juca din nou cu Messi. Ce a ales între PSG şi Barcelona

profimediaimages.ro

Neymar a ales între PSG şi Barcelona

Chiar dacă fostul impresar al starului brazilian, Andre Cury, a dezvăluit că Neymar și Messi vor juca din nou împreună, acest scenariu nu va avea loc. Starul brazilian va rămâne la PSG, anunţă cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano, care dezvăluie faptul că superstarul va semna până în 2026 cu gruparea de pe "Parc des Princes".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Franţei a ajuns la noi înţelegeri cu Di Maria şi Juan Bernat, iar anunţul prelungirii contractului lui Neymar este doar o chestiune de timp. Vedeta PSG-ului este fericită în Franţa, unde câştigă aproximativ 37 de milioane de euro anual.

În victoria cu Lyon din etapa trecută, scor 4-2, Neymar a revenit pe teren după accidentarea suferită la începutul lunii februarie. Acesta a bifat 21 de minute pentru PSG.

Reclamă

Cotat la 128 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, acesta fiind al doilea cel mai scump jucător al planetei, Neymar a bifat în acest sezon 19 apariţii pentru PSG, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 13 goluri şi să livreze 6 pase decisive.

Brazilianul a ajuns în capitala Franţei in 2017, pentru o suma record de 222 de milioane de euro. De atunci, el a câștigat trei titluri de campion în Ligue 1, două Cupe ale Franței, două Cupe ale Ligii, trei Supercupe ale Franţei și a jucat o finală de UEFA Champions League, pierdută în faţa lui Bayern. 

“Nu mă voi opri niciodată din petrecut” Neymar, dezlănțuit la adresa criticilor lui: “Nu sunt imatur”

Neymar îşi va prelungi înţelegerea cu PSG, însă anunţă că va rămâne acelaşi om ca până acum. Vedeta lui PSG neagă că comportamentul său ar fi unul imatur şi spune că, în ciuda criticilor aduse la adresa lui, acesta nu va se opri din a merge la petreceri.

Reclamă 4 / 0/3

În timpul sărbătorilor, Neymar a fost acuzat că a încercat să organizeze o petrecere monstruoasă cu 500 de oameni, deşi restricţiile din cauza pandemiei nu ofereau această posibilitate. Neymar s-a apărat şi a spus că a organizat o petrecere cu doar 40 de persoane.

“Cui nu-i place sa petreacă? Toată lumea iubește să se simtă bine. Știu când pot să petrec, știu când pot să o fac și când nu. Contrar părerilor oamenilor, că sunt imatur, că nu știu ce fac. Dacă ești 100% concentrat doar pe a juca fotbal, in opinia mea, vei exploda. Este dreptul meu să mă relaxez, să mă calmez. Nu mă voi opri niciodată din petrecut”, a spus Neymar într-un interviu pentru TF1.

Recomandări
  • Neymar a ales între PSG şi Barcelona
  • Unde va juca vedeta Braziliei în următorii ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și