Închide meniul

Neymar are un nou coleg la Al-Hilal! Yassine Bono va fi noul portar al echipei din Arabia Saudită

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 august 2023, 11:46

Neymar are un nou coleg la Al-Hilal! Yassine Bono va fi noul portar al echipei din Arabia Saudită

Neymar are un nou coleg la Al-Hilal

Bono / Profimedia

Neymar are un nou coleg la Al-Hilal! Yassine Bono este noul portar al echipei din Arabia Saudită . La câteva ore după ce a jucat cu Sevilla în Supercupa Europei, pierdută la loviturile de departajare în faţa lui Manchester City, portarul marocan s-a înţeles cu formaţia arabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul a fost făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano, iar Bono urmează să semneze astăzi un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

Neymar are un nou coleg la Al-Hilal! Yassine Bono este noul portar al echipei din Arabia Saudită

Yassine Bono nu s-a întors alături de coechipierii săi la Sevilla, după înfrângerea din Supercupa Europei. Manchester City s-a impus la loviturile de departajare în meciul de la Pireu. La scurt timp după meci, Bono a luat drumul Arabiei Saudite, acolo unde va evolua în următorii trei ani.

Portarul marocan a bătut palma cu Al-Hilal şi urmează să semneze contractul în cursul zilei de joi. Pentru aducerea lui Bono, Al-Hilal va plăti 19 milioane de euro, plus bonusuri de performanţă.

Portarul care în urmă cu opt ani a fost în probe şi în România, la Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost dorit şi de echipe precum Bayern Munchen şi PSG. De asemenea, s-a vorbit la un moment dat de posibilitatea ca el să ajungă la Real Madrid, înainte ca formaţia de pe Santiago Bernabeu să îl aducă pe Kepa, după ce Courtois s-a accidentat.

Reclamă

Formaţia la care a ajuns Neymar în această vară nu se opreşte însă la portarul marocan. După Bono, Al-Hilal are o altă ţintă importantă, de care se va ocupa imediat după ce fostul portar al Sevillei va semna. Aleksandar Mitrovic, atacantul celor de la Fulham, este foarte aproape de Al-Hilal.

Neymar, primele declaraţii după ce a semnat cu Al-Hilal: „Cristiano Ronaldo este pionerul. Toată lumea l-a numit nebun”

Neymar a vorbit despre transferul său la Al-Hilal şi este convins că liga saudită se dezvoltă din ce în ce mai mult, mai ales după o vară impresionantă, în care cluburile din Arabia Saudită au adus mai multe nume importante din Europa.

Neymar nu l-a uitat pe Cristiano Ronaldo, fostul său rival din La Liga, pe care l-a numit „pioner”. Portughezul a fost primul nume mare care a mers în Arabia Saudită, după ce a semnat cu Al-Nassr la începutul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte încântat să vin într-un campionat nou. Să am o nouă experienţă şi o nouă provocare. Evident, vreau să scrius istorie la Al-Hilal. Sunt motivat de provocări. Când găseşti o astfel de provocare, este bine pentru încrederea ta. Sunt aici ca să ajut liga din Arabia Saudită pentru a creşte din ce în ce mai mult.

Se schimbă foarte multe lucruri aici, au adus mulţi jucători. Va fi un campionat competitiv, după aceste transferuri. Sper să avem un sezon bun şi să ne îndeplinim obiectivele.

Cristiano Ronaldo este pionerul. Toată lumea l-a numit nebun, iar azi vede cum liga din Arabia Saudită creşte din ce în ce mai mult. Sunt aici ca să ajut liga să crească.

Sunt fericit că pot să întâlnesc jucători cu mare calitate la celelalte echipe. Când voi juca împotriva unor jucători precum Cristiano Ronaldo, Benzema sau Firmino va fi grozav. Sunt foarte fericit să mă alătur acestei ligi şi sunt convins că va fi grozav să mă confrunt cu aceşti jucători”, a declarat Neymar, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și