Închide meniul

Neymar, mândru după ce și-a prelungit contractul cu PSG: "Istoria continuă!" Incredibil ce salariu va avea

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 14:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Reclamă
Neymar, mândru după ce și-a prelungit contractul cu PSG: "Istoria continuă!" Incredibil ce salariu va avea

Instagram Neymar

Neymar rămâne la PSG

Telenovela "Neymar" s-a încheiat. Starul brazilian va rămâne în capitala Franței până în 2025 și va ataca din nou trofeul UEFA Champions League. De altfel, Neymar este hotărât să scrie istorie la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar, mândru după ce și-a prelungit contractul cu PSG

Neymar a sărbătorit noul contract cu o postare specială pe rețelele de socializare. "Istoria continuă. Haide Paris!", a scris Neymar, alături de o fotografie cu el și tricoul lui PSG. 

Cotat la 110 milioane pe site-urile de specialitate, brazilianul are cifre impresionante la PSG. El a jucat în peste 110 meciuri până acum, în toate competiţiile. A marcat 85 de goluri şi a oferit peste 50 de pase decisive.

Neymar, salariu surprinzător la PSG

În mod incredibil, Neymar a acceptat un salariu mai mic ca să rămână la PSG. Până acum, starul brazilian câștiga 36 de milioane de euro/an, net. 

Reclamă
Reclamă

După prelungire, Neymar va avea un salariu de "numai" 30 de milioane de euro/an, net, scrie L'Equipe. Există o serie de bonusuri, în funcție de performanțe. Câștigarea Champions League îi va aduce acestuia o avere.

Până acum, Neymar nu și-a îndeplinit marele vis în Champions League. După ce a pierdut finala anul trecut în faţa lui Bayern, brazilianul şi coechipierii săi au fost eliminaţi de Manchester City din semifinalele UCL.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:02

Antrenorul celor de la RFS se teme de doi jucători de la FCSB: „Sunt buni, dar suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta”

9:55

Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese. Verdicul specialiștilor

9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și