Închide meniul

Neymar, mesaj ferm pentru șefii lui PSG. ”Îmi doresc să merg la Barcelona!”. Cum se poate realiza transferul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 7:39

Neymar, mesaj ferm pentru șefii lui PSG. ”Îmi doresc să merg la Barcelona!”. Cum se poate realiza transferul

Abaca Press / Liewig Christian/ABACA via hepta

Neymar, mesaj ferm pentru șefii lui PSG. ”Îmi doresc să merg la Barcelona!”. Cum se poate realiza transferul

Conform sursei citate, brazilianul a răbufnit în vestiarul parizienilor și a avut un mesaj clar: ”Îmi doresc să merg la Barcelona!”. Rămâne de văzut în următoarele luni cum vor negocia catalanii și cei de la PSG acest transfer, care pare iminent la ora actuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele, cheia trecerii lui Neymar la Barcelona

Rivaldo, fostul atacant al clubului catalan, crede că Ousmane Dembele poate fi ”cheia” trecerii lui Neymar la Barcelona.

”Sunt zvonuri conform cărora PSG este interesată de achiziția lui Ousmane Dembele, care este un fotbalist foarte bun. Dembele poate ajuta Barcelona să realizeze transferul lui Neymar.

Desigur, Barca va fi nevoită să plătească o sumă mare de bani, dar cred că includerea lui Dembele în tranzacție va ajuta la revenirea lui Neymar în Catalonia. Totodată, Dembele își va redescoperi forma din trecut și va fi unul dintre starurile lui PSG. Întâi trebuie să așteptăm dacă cele două echipe vor găsi vreo înțelegere”, a spus Rivaldo, pentru BetFair.

PSG cere 175 de milioane în schimbul lui Neymar, însă cum pandemia a lovit serios conturile cluburilor, între cele două formații vor urma multe runde negocieri. Neymar este cotat la 128 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și