Închide meniul

Neymar s-a operat cu succes în Qatar! Superstarul lui PSG nu va mai juca în acest sezon

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 martie 2023, 18:28

Neymar s-a operat cu succes în Qatar! Superstarul lui PSG nu va mai juca în acest sezon

Neymar s-a decis în privința viitorului său

Neymar / Profimedia

Neymar s-a operat cu succes în Qatar! Superstarul lui PSG a fost supus astăzi unei intervenții chirurgicale care s-a dovedit a fi un succes, însă brazilianul nu va mai juca în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar s-a accidentat grav la glezna dreapta în meciul de campionat dintre PSG și Lille de acum 3 săptămâni, ratând returul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, câștigat de bavarezi, scor 2-0.

Neymar s-a operat cu succes în Qatar! Superstarul lui PSG nu va mai juca în acest sezon

„Neymar Jr a fost operat vineri la Spitalul Aspetar din Doha de profesorii Peter D’hoodge, James Calder si Rodrigo Lasmar. Operaţia a decurs foarte bine. Jucătorul va respecta acum un protocol de odihnă şi recuperare”, a spus clubul parizian într-un comunicat de presă, anunță agerpres.ro

Neymar a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani, iar „stafful medical al lui Paris Saint-Germain a recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă”, conform clubului parizian. El ar putea fi indisponibil între trei şi patru luni.

Lionel Messi, decis să rămână la PSG, chiar şi după eliminarea din UEFA Champions League! Anunţul presei din Argentina

Lionel Messi se pare că este decis să rămână la PSG, chiar şi după eliminarea campioanei Franţei din optimile UEFA Champions League, de către Bayern. Anunţul a fost făcut de către un cunoscut jurnalist argentinian, care a dezvăluit faptul că starul sud-american îşi doreşte să rămână pe Parc de Princes.

Reclamă

Lionel Messi evoluează la PSG din vara lui 2021, iar contractul său va expira la finele acestui sezon. Deşi au existat mai multe negocieri cu oficialii trupei franceze, cele două părţi nu au ajuns încă la o înţelegere.

Jurnalistul argentinian Cesar Luis Merlo a anunţat faptul că Lionel Messi este hotărât să continue pe Parc de Princes, şi este de aşteptat să existe noi runde de negocieri în vederea prelungirii contractului.

De asemnea, jurnalistul mai notează faptul că Lionel Messi nu a avut de gând să-şi schimbe echipa, odată ce contractul său la PSG va expira, la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi după eliminarea fără drept de apel suferită în UEFA Champions League, Lionel Messi vrea să rămână la clubul din capitala Franţei, obiectivul rămânând cucerirea titlului în Ligue 1.

„Până azi, poziția lui Lionel Messi nu s-a schimbat deloc: intențiile sale sunt să rămână la PSG.

Sunt programate întâlniri pentru reînnoirea contractului care va expira pe 30 iunie, pentru a pune la punct anumite detalii. Deocamdată, nicio altă destinație nu este luată în considerare”, se arată în mesajul postat de un cunoscut jurnalist din Argentina, pe contul oficial de Twitter.

Recomandări
  • Neymar s-a operat cu succes în Qatar
  • Superstarul lui PSG nu va mai juca în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și