Închide meniul

Neymar şi Coutinho: Duelul "gemenilor" din finala UEFA Champions League.

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 23 august 2020, 15:32

Neymar şi Coutinho: Duelul "gemenilor" din finala UEFA Champions League.

profimediaimages

Neymar şi Coutinho în timpul unui meci pentru naţionala Braziliei

Fiind doi dintre cei mai buni brazilieni din ultimii ani, ei se vor întâlni diseară şi în finala UEFA Champions League. Rivalitatea nu este însă ceva nou în relaţia lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar şi Coutihno, rivali în Brazilia

Prima dată când cei doi buni prieteni s-au regăsit în părţi opuse ale terenului a fost în 2008, atunci când Vasco da Gama lui Coutihno a avut câştig de cauză în faţa celor de la Santos, conduşi de Neymar.

În aceeaşi vară, Neymar şi Coutinho au făcut parte din lotul naţionalei de tineret a Braziliei, iar în 2010 au ajuns împreună la prima reprezentativă. Povestea lor nu a făcut decât să devină şi mai interesantă din acel moment.

Prieteni de la distanţă, rivali în Europa

Tradiţia a continuat şi după cei doi au ajuns în Europa. Catalonia a devenit noua Brazilie, cu Ney jucând pentru Barcelona, iar Couts îmbrăcând tricoul lui Espanyol.

În plus, atunci când Neymar a plecat în 2017 la PSG pentru 222 de milioane de euro, gruparea de pe Camp Nou l-a adus pe Coutinho de la Liverpool pentru 145 de milioane de euro.

Reclamă

Finala UEFA Champions League din această seară nu este decât noul capitol al relaţiei dintre Neymar şi Coutinho. Chiar dacă jucătorul lui Bayern are şanse mici să înceapă titular, Neymar se va afla cu siguranţă în centrul atenţiei în atacul lui Paris Saint Germain.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și