Închide meniul
Foto

Neymar vrea să plece de la Al-Hilal la o echipă care a retrogradat! Care este motivul

Bogdan Stănescu Publicat: 1 aprilie 2024, 18:25

Reclamă
Neymar vrea să plece de la Al-Hilal la o echipă care a retrogradat! Care este motivul

Neymar vrea să plece de la Al-Hilal la o echipă care a retrogradat! Care este motivul

Neymar / Profimedia Images

Neymar vrea să plece de la Al-Hilal la o echipă care a retrogradat! Starul brazilian ar urma să o părăsească în 2025 pe echipa saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar ar dori să se întoarcă la Santos, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Motivaţia ar fi reprezentată de faptul că Neymar vrea să fie pregătit pentru Cupa Mondială din 2026.

Neymar vrea să plece de la Al-Hilal la o echipă care a retrogradat! Care este motivul

Neymar are contract până în vara lui 2025 cu Al-Hilal. Starul brazilian a lipsit o perioadă lungă de pe gazon şi încearcă să îşi revină în formă.

Ultimele imagini cu el demonstrau că Neymar nu este într-o formă fizică pe care şi-o doreşte.

Preşedintele lui Santos, Marcelo Teixeira, a recunoscut că a discutat cu Neymar despre o întoarcere a acestuia la Santos. Echipa de suflet a lui Neymar a retrogradat sezonul trecut în liga a 2-a braziliană.

Reclamă

”Conversația a fost foarte scurtă, dar conversațiile rapide sunt, adesea, cele mai eficiente.

Pentru a juca aici, el trebuie să se recupereze cât mai bine. Va continua să joace acolo (n.r. Arabia Saudită), apoi va veni”, a declarat președintele lui Santos, citat de ESPN.com.

În vârstă de 32 de ani, Neymar este cotat la 45 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Cea mai ridicată cotă a brazilianului a fost de 180 de milioane de euro, atinsă la începutul lui 2018.

Reclamă 4 / 0/3

„Neymar şi tatăl lui s-au sustras” Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!

Presa arabă susţine că Neymar şi tatăl lui nu ar fi contribuit la plata cauţiunii lui Dani Alves. Iată cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves, potrivit presei arabe.

Memphis Depay, şi el fost coleg la FC Barcelona cu Dani Alves, ar fi cel care i-a achitat cauţiunea fostului star al naţionalei Braziliei.

Memphis Depay a fost cel care a plătit cauțiunea în valoare de un milion de euro a lui Dani Alves. Brazilianul a ieșit din închisoare. Nu Neymar a plătit, mai degrabă el și tatăl său s-au sustras din această poveste”, a susţinut un jurnalist arab pe reţeaua de socializare X, fostul Twitter.

Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro. Fostul jucător de la FC Barcelona a ieșit astfel din arestul preventiv. Totuși, pe lângă acest arest, brazilianul a stat în închisoare timp de 14 luni.

Fostul fotbalist brazilian Dani Alves a fost condamnat în luna februarie la o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol. El a plătit cauţiunea stabilită la un milion de euro şi a  părăsit ieri penitenciarul. Tribunalul din Barcelona anunţa anterior că Dani Alves poate fi eliberat.

Vă informăm că depunerea cauţiunii de către Daniel Alves a fost înregistrată în conturile secţiei 21 a Tribunalului din Barcelona”, se arăta într-un comunicat de presă al tribunalului. Instanţa accepta miercuri punerea în libertate a fostului fotbalist în schimbul unei cauţiuni.

Dani Alves locuieşte într-o casă de 5 milioane de euro. După eliberare, el a dat o petrecere, fiind extrem de bucuros că a părăsit detenţia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și