Închide meniul

Nicolae Stanciu a câștigat Supercupa Chinei! Cifre uluitoare pentru internaționalul român

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 aprilie 2023, 17:08

Nicolae Stanciu a câștigat Supercupa Chinei! Cifre uluitoare pentru internaționalul român

Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu, după problemele de la Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Twitter

Nicolae Stanciu a câștigat Supercupa Chinei, alături de Wuhan Three Towns. Formația mijlocașului român s-a impus împotriva celor de la Shandong Taishan, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este al doilea trofeu al lui Nicușor Stanciu în China, după titlul de campion câștigat în sezonul 2021/2022, alături de aceeași formație, Wuhan Three Towns.

Nicolae Stanciu a câștigat Supercupa Chinei! Cifre uluitoare pentru internaționalul român

Deși meciul se anunța unul foarte echilibrat, Wuhan Three Towns a dat lovitura rapid în meci, prin Aziz în minutul 10. Scorul era majorat în minutul 56, prin Xie Pengfei, după un assist venit chiar de la Nicolae Stanciu.

Internaționalul român a fost integralist în victoria care i-a adus un nou trofeu alături de formația chineză. Grație acestui succes, Nicolae Stanciu a ajuns la 13 trofee cucerite în carieră, în 4 țări diferite: România, Belgia, Cehia și China.

Anamaria Prodan, despre fotbalistul-cheie al echipei naționale: „Stanciu este cel mai bun jucător pe care îl are astăzi România”

Anamaria Prodan a vorbit despre fotbalistul-cheie al echipei naționale. Agentul este de părere că, în acest moment, Nicolae Stanciu este liderul României, el fiind cel mai bun fotbalist pe care îl are țara noastră în prezent.

Reclamă

Anamaria Prodan a vorbit în exclusivitate pentru Antena Sport despre fotbalistul pe care ea îl consideră cel mai bun în prezent, dar și despre șansele naționalei de a se califica la Campionatul European din 2024, turneu găzduit de Germania.

„Stanciu este cel mai bun jucator pe care îl are astăzi România. (n.r. România începe din nou o campanie de calificare la Euro. Ne calificăm de data aceasta?) Normal că ne calificăm, asta ar fi și culmea, nici nu trebuie să ne mai gândim că nu ne calificăm, că tot ceea ce dăm spre univers, se întoarce. Ne calificăm și fotbalul românesc va fi iarăși acolo unde a fost”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Nicolae Stanciu, după România – Belarus 2-1: „Nu am câştigat chinuit! Au ajuns la poartă după 70 de minute!”

Nicolae Stanciu, după România – Belarus 2-1. Nicolae Stanciu a reuşit un gol de senzaţie partida cu Belarus. România are 6 puncte după primele două etape din preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu are rost să vorbim acum despre ce s-a întâmplat pentru că e la cald. Suntem calmi, să spun aşa, pentru că ne-am îndeplinit obiectivul pentru această lună, şi anume 6 puncte. Asta e cel mai important. Acum nu vreau decât să-mi felicit colegii, suporterii care au fost senzaţionali.

De foarte mult timp nu am mai început o campanie cu două victorii, asta ne dă încredere. Până în iunie mai e ceva timp şi avem timp să ne liniştim, stafful să analizeze cele 2 meciuri şi să vadă unde am avut probleme, ce am făcut bine şi la ce mai avem de lucrat.

Nu ştiu dacă a fost o relaxare. La fel ca şi în Andorra, am mai avut oportunităţi de a marca… nu a fost să fie. Până la urmă, e bine când câştigi. Nu o să mai ştie nimeni, dacă vom ajunge la EURO, dacă am câştigat chinuit cum aţi zis voi. Deşi nu a fost chinuit. Ei au ajuns după 70 de minute la poartă. Importante sunt cele 3 puncte şi cu asta trebuie să plecăm de aici. Să fim încrezători şi cu o stare pozitivă.

Nu am auzit nimic (n.r. – de scandările xenofobe). Normal că mi-e teamă pentru că avem o parte din fani care au mai făcut lucurul ăsta în trecut, suntem recidivişti. Ar fi păcat ca următoarele meciuri de acasă să le jucăm fără suporteri.”, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate la Antena 1.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și