Închide meniul

Nicolae Stanciu, cel mai bun jucător străin din Cehia! Românul de la Slavia Praga și-a cucerit fanii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 mai 2021, 21:27

Nicolae Stanciu, cel mai bun jucător străin din Cehia! Românul de la Slavia Praga și-a cucerit fanii

Zuma Press / Dalibor Gluck via Hepta

Nicolae Stanciu se laudă cu premiile

Nicolae Stanciu se laudă cu două premii individuale la finalul sezonului. Românul a fost desemnat cel mai bun jucător străin din campionatul Cehiei. De asemenea, Stanciu a fost votat favoritul fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu se laudă cu premiile la Slavia Praga

Stanciu a jucat 45 de meciuri în toate competițiile și a marcat 16 goluri, dintre care 12 doar în campionat. Românul este jucătorul din Cehia care a contribuit la cel mai mare număr de goluri (18), având și 6 assist-uri.

Doar în luna martie, Stanciu a marcat 8 goluri în 6 meciuri și a ajutat-o pe Slavia să câștige titlul și Cupa  și a ajuns până în sferturile Europa League.

Citește și:

Nicolae Stanciu: „Cred că e cel mai bun sezon al meu”

Nicolae Stanciu a declarat că se simte la cel mai bun sezon al carierei, după ce a cucerit al doilea titlul la rând cu Slavia Praga.

Reclamă

„Sunt fericit de asta, sunt emoționat. Am vorbit cu soția mea despre asta acum câteva zile. Cred că acesta este cel mai bun sezon al meu. A fost un an bun pentru mine, dar nu-mi pasă atât de mult de performanţele individuale. Sunt fericit dacă antrenorii sunt mulțumiți de contribuția mea la echipă”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru efotbal.cz.

În întreaga carieră, Stanciu a ajuns la 11 trofee câştigate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Nicolae Stanciu, sezon impresionant
  • Românul a făcut senzație la Slavia Praga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și