Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, din nou decisiv în China. Pasă de gol pentru echipa sa

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2022, 14:15

Nicolae Stanciu, din nou decisiv în China. Pasă de gol pentru echipa sa

Nicolae Stanciu, o nouă evoluţie stelară pentru Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Twitter

Nicolae Stanciu, din nou decisiv în China pentru Wuhan Three Towns. Internaţionalul român a reuşit o pasă de gol pentru liderul campionatului din China, în partida cu  Shanghai Port.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 23, Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă. Românul a centrat din lovitură liberă, iar Ren Hang a reluat mingea în poartă. Stanciu are până acum 3 pase de gol şi două goluri în cele 5 meciuri jucate pentru chinezi.

Nicolae Stanciu, din nou decisiv în China. Pasă de gol

Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu a decis să plece în China, acolo unde se va umple de bani. În jur de 3.000.000 de euro, pe an, va încasa mijlocașul român la Wuhan Three Towns, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan Three Towns câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul jucătorului român.

Nicolae Stanciu, cea mai mare notă în Wuhan FC – Wuhan Three Towns 1-3

Nicolae Stanciu a primit nota 8.9 după ce a oferit două pase de gol în derby, potrivit sofascore.ro. Mijlocaşul român a fost cel mai bun jucător al celor de la Wuhan Three Towns.

Reclamă

Stanciu a avut 88 de atingeri ale balonului, 3.3 pase decisive şi 1.5 driblinguri reuşite. Mijlocaşul român a câştigat 6.5 dueluri, dintre care toate au fost la sol.

Nota uriașă primită de Nicolae Stanciu la debutul în China

Internaționalul român a fost integralist și în primul meci al stagiunii, cu Hebei, câștigată de Wuhan cu 4-0.

Nicolae Stanciu a fost folosit pe poziția de mijlocaș central, într-un sistem 4-4-2. Românul nu a contribuit la golurile marcate de echipa lui, dar a avut o evoluție apreciată. Sofascore i-a acordat nota 9.5, cea mai bună dintre toți jucătorii de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Stanciu a avut 139 de atingeri, cinci pase cheie, 13 centrări, 19 mingi lungi și două driblinguri reușite. De asemenea, a expediat două șuturi pe spațiul porții și unul pe lângă.

Românul a jucat cu numărul 43 pe spate, după ce a purtat „10” la naționala României și „7” la Slavia Praga.

Nicolae Stanciu n-a fost chemat la naționala României

Stanciu n-a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala României pentru meciurile din luna iunie, din Liga Națiunilor. Motivele selecționerului sunt întemeiate, deoarece fostul jucător de la FCSB nu jucase niciun meci oficial în acest an, până la acțiunea „tricolorilor” din Nations League.

Un alt motiv pentru care Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe Stanciu este și acela că mijlocașul ar fi nevoit să stea în carantină, aproximativ o lună. Nicolae Stanciu este unul dintre jucătorii pe care echipa națională s-a bazat, în ultimii ani, dar transferul în China a făcut destul de dificilă aducerea lui.

„Nu ştiu, să vedem ce va fi cu Stanciu. Depinde foarte mult de condiţiile de acolo, când joacă. Nicolae e un profesionist, nu poţi să-i conteşti valoarea. Problema este să joace”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport, acum o lună.

Recomandări
  • Nicolae Stanciu, pasă de gol pentru echipa sa
  • Stanciu face senzaţie în China

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și