Închide meniul

Nicolae Stanciu, elogiat de presa din Cehia: "Anul 2021 este pur și simplu anul lui!" Mijlocaşul român, cifre impresionante la Slavia Praga

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2021, 8:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Nicolae Stanciu, elogiat de presa din Cehia: "Anul 2021 este pur și simplu anul lui!" Mijlocaşul român, cifre impresionante la Slavia Praga

profimediaimages.ro

Nicolae Stanciu, elogiat de presa din Cehia

Jurnaliştii de la Isport au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Stanciu. Aceştia au prezentat cifrele mijlocaşului român, care sunt de-a dreptul impresionante. Internaţionalul român a avut 54 de driblinguri reuşite, fiind unul dintre cei mai buni din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Stanciu are cele mai multe şuturi pe spaţiul porţii. Dintre cele 402 expediate de la Slavia, 80 îi aparţin românului, motiv pentru care cehii au scris că "anul 2021 este pur și simplu anul lui Nicolae Stanciu!".

Nicolae Stanciu, cifre impresionante la Slavia Praga

Nicolae Stanciu e cotat la 6 milioane de euro pe site-urile de specialitate. Acesta a avut parte de un sezon excepţional, în care şi-a trecut în cont 15 goluri şi 7 pase decisive, în cele 40 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Pentru Nicolae Stanciu este al 5-lea titlu de campion din carieră și al doilea alături de Slavia Praga. El mai are două campionate câștigate cu FCSB și unul cu Anderlecht. Stanciu poate câștiga și Cupa în acest sezon. Slavia este calificată în semifinale, acolo unde va da piept cu rivala Sparta Praga.

Nicolae Stanciu: "Acesta este cel mai bun sezon al meu!"

Nicolae Stanciu a cucerit al doilea titlu consecutiv cu Slavia Praga. Românul a avut un aport esenţial în acest sezon, pe care îl consideră "cel mai bun al carierei".

Reclamă

"Sunt fericit de asta, sunt emoționat. Am vorbit cu soția mea despre asta acum câteva zile. Cred că acesta este cel mai bun sezon al meu. A fost un an bun pentru mine, dar nu-mi pasă atât de mult de performanţele individuale.

Cel mai important lucru este ca echipa să câștige. Chiar dacă nu înscriu un gol sau nu dau un assist, sunt fericit dacă antrenorii sunt mulțumiți de contribuția mea la echipă", a spus Stanciu pentru efotbal.cz, în ziua în care a cucerit al doilea titlu consecutiv cu Slavia Praga.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și