Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf. Meci perfect pentru căpitanul echipei naționale

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 19:29

Nicolae Stanciu, gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf. Meci perfect pentru căpitanul echipei naționale

Nicolae Stanciu, gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf

Nicolae Stanciu se bucură, într-un meci al lui Damac / Profimedia Images

Nicolae Stanciu a reușit un gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf. Căpitanul echipei naționale a făcut spectacol în meciul cu Al-Taee, din campionatul Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cosmin Contra, la care este legitimat Nicolae Stanciu, Damac, s-a impus în duelul cu Al-Taee cu scorul de 3-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Arabia Saudită.

Nicolae Stanciu, gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf. Nota obținută de mijlocaș

După o primă repriză în care nu a existat niciun eveniment notabil, elevii lui Cosmin Contra s-au deslănțuit în a doua parte. Primul gol al celor de la Damac a venit în minutul 57, atunci când Chafai l-a învins pe Braga, portarul echipei lui „Reghe”.

A doua reușită a fost semnată de același Bedrane,  din pasa lui Nicolae Stanciu.

Ultimul gol al gazdelor a venit în minutul 90+11. La momentul respectiv, Stanciu a primit o minge bună în careu și l-a „executat” cu finețe pe portarul de la Al-Taee, cu un lob uluitor.

Reclamă

După prestația din această partidă, specialiștii de la sofascore.ro l-au desemnat pe căpitanul echipei naționale drept omul meciului. Nicolae Stanciu a primit nota de 8,6, la finalul acestei partide.

Notele din partida dintre Damac și Al-Taee
Notele din partida dintre Damac și Al-Taee / Sofascore.ro

După acest rezultat, echipa pregătită de Cosmin Contra se află pe locul al 5-lea în campionatul din Arabia Saudită, cu 30 de puncte după 18 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, formația pregătită de Laurențiu Reghecampf, la care joacă Marko Dugandzic și Andrei Cordea, este pe locul 13, cu 17 puncte.

Anamaria Prodan, reacție imediată după ce Nicolae Stanciu și-a dezvăluit marele regret

Stanciu a făcut un anunț surprinzător și a recunoscut că și-ar fi dorit ca anul trecut să rămână la Slavia Praga și să nu semneze cu chinezii de la Wuhan Three Towns. S-a ferit să vină cu mai multe precizări.

Nicolae Stanciu a acceptat să plece din Cehia și a primit un salariu anual fabulos la Wuhan. A primit 2.5 milioane de euro, la care s-au adăugat și diferite bonusuri! Totuși, a stat departe de familie și și-a dorit cu orice preț să revină mai aproape de casă.

Anamaria Prodan, cea care a intermediat transferul lui Stanciu în China, a recunoscut că a fost o decize grea.

”Așa este. Nu a vrut să plece în China. Numai ca un manager are menirea să explice jucătorului potențialul fiecărei oferte.

I-am explicat lui Nico ce beneficii va avea. Era vorba de Champions League Asia, era vorba de foarte, foarte, foarte mulți bani (n.r. sublinierea este a interlocutorului).

Mi-am învățat jucătorii să nu aplece urechea la zgomotul de fond făcut de neaveniți. Să pună în balanță totul. La final s-a dovedit alegerea câștigătoare.

Reclamă

A fost ca de obicei campion în China. A fost văzut de toți. A avut oferte multe. I-a fost greu căci o perioadă nu a fost lângă familie.

Dumnezeu i-a dat totul pentru ca este un om minunat cu frica de Dumnezeu, cu reguli în viață, un profesionist cum puțini se nasc”, a declarat Anamaria Prodan pentru iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și