Închide meniul

Nicolae Stanciu, omul-assist la Wuhan Three Towns! Românul a oferit o nouă pasă decisivă, iar echipa sa și-a zdrobit adversarul

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 16:52

Nicolae Stanciu, omul-assist la Wuhan Three Towns! Românul a oferit o nouă pasă decisivă, iar echipa sa și-a zdrobit adversarul

De ce ar putea rata Nicolae Stanciu transferul la CFR Cluj

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Twitter

  • Nicolae Stanciu, omul-assist la Wuhan Three Towns
  • Mijlocașul român a oferit o nouă pasă decisivă în China

Nicolae Stanciu este omul-assist la Wuhan Three Towns. Mijlocașul român a oferit o nouă pasă decisivă pentru liderul din campionatul Chinei, în meciul cu Beijing Guoan. Wuhan s-a impus categoric, cu scorul de 5-1, într-o partidă în care brazilianul Marcao a marcat 4 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu continuă să facă furori în China. Internaționalul de 29 de ani a reușit un nou assist în tricoul lui Wuhan Three Towns, în meciul din etapa a 12-a a campionatului.

Nicolae Stanciu este omul-assist în China, la Wuhan Three Towns!

Marcao a fost omul meciului contra celor de la Beijing Guoan, reușind să marcheze de 4 ori. La cea de-a două reușită, atacantul brazilian a fost servit excelent de Stanciu, care și-a trecut în cont cel de-al 7-lea assist al sezonului. În plus, mijlocașul român a înscris și 6 goluri de când a semnat cu gruparea chineză.

Reclamă

Davidson a marcat cel de-al 5-lea gol al lui Wuhan în meciul de astăzi. Oaspeții au punctat o singură dată, la scorul de 2-0 pentru echipa lui Nicolae Stanciu, în prelungirile primei reprize.

Stanciu a jucat tot meciul și a bifat cea de-a 12-a apariție în tricoul lui Wuhan Three Towns. În toate partidele din China, românul a început ca titular și și-a făcut simțită prezența pe faza ofensivă.

Reclamă

Wuhan este lider în campionatul Chinei, cu 34 de puncte și fără înfrângere, după primele 12 runde.

Victor Piţurcă îl vrea pe Nicolae Stanciu la naţională

Victor Pițurcă este de părere că Nicolae Stanciu n-are cum să lipsească de la naționala României.

Mijlocașul de 29 de ani este de neoprit în campionatul Chinei. Stanciu nu doar că oferă pase de gol, dar marchează și pe bandă rulantă. Cifrele sale sunt senzaționale: 7 assist-uri și 6 goluri în 12 meciuri!

Reclamă 4 / 0/3

”100% l-aș chema pe Nicolae Stanciu la națională. Mie mi-a plăcut întotdeauna atitudinea lui Stanciu când a venit la echipa națională chiar dacă nu a ieșit în evidență.

Am antrenat în Arabia Saudită și ziceau ’ce domnule, ăia pe cămila… Vedeți-vă de treabă. Vai de capul meu, e foarte greu, e foarte dificil”, a declarat Victor Piţurcă, recent, potrivit sport.ro.

Nicolae Stanciu a semnat în iarnă cu nou-promovata Wuhan Three Towns, care în prezent domină campionatul Chinei.

Stanciu va juca trei ani la Wuhan, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță.

De asemena, Stanciu va încasa o primă de 500.000 de euro dacă Wuhan va deveni campioană.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 0:07
Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 21 mart., 17:10
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 martie
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: "Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister"
AntenaPLAY • 21 mart., 13:02
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: „Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister”
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan
Fotbal • 15 feb., 14:13
FOTO
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”