Închide meniul

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, o nouă victorie în Arabia Saudită! Căpitanul naţionalei României, pasă decisivă

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 decembrie 2023, 19:29

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, o nouă victorie în Arabia Saudită! Căpitanul naţionalei României, pasă decisivă

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, o nouă victorie în Arabia Saudită

Nicolae Stanciu, în timpul meciului Al Feiha - Damac / Twitter Damac

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au obţinut o nouă victorie în Arabia Saudită! Damac a câştigat partida de pe terenul celor de la Al Feiha, într-un duel care a pus faţă în faţă două echipe de la jumătatea clasamentului din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damac s-a impus cu 4-2 pe terenul lui Al Feiha, într-un meci în care Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României, a oferit o pasă decisivă.

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, o nouă victorie în Arabia Saudită!

Damac, echipa pregătită de Cosmin Contra şi la care evoluează Nicolae Stanciu, a ajuns la cinci meciuri la rând fără înfrângere şi la dou victorii consecutive, după ce s-a impus şi pe terenul celor de la Al Feiha, cu 4-2.

Echipa lui Contra a narcat în prima repriză prin N’Koudou şi Al Shahrani în minutele 16 şi 36. În repriza secundă, gazdele au redus din diferenţă prin Onyekuru, în minutu 56, dar N’Koudou a reuşit dubla în minutul 65.

Gazdele au început să spere din nou în minutul 69, când Onyekuru a reuşit dubla, dar nu au reuşit să înscrie şi golul egalizator. Mai mult, în minutul 90+6, Nicolae Stanciu i-a pasat decisiv lui Ceesay, care a stabilit scorul final.

Reclamă

După acest succes, Damac a depăşit-o pe Al Feiha în clasament şi se află pe locul 8, cu 21 de puncte. Etapa viitoare, echipa lui Stanciu şi Contra va primi vizita campioanei en-titre, Al-Ittihad.

Nicolae Stanciu are un sezon foarte bun în Arabia Saudită. În 12 meciuri disputate pentru Damac, el a înscris 4 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Nicolae Stanciu, mesaj superb după victoria cu Elveția! Mijlocașul, în culmea fericirii după performanța naționalei

Mijlocașul lui Edi Iordănescu, căpitan al echipei naționale a vorbit despre marea performanță a României, care s-a calificat la EURO 2024 de pe primul loc în Grupa I! Calificarea a fost văzută, de pe stadion, de către cei 50.000 de fani care s-au bucurat alături de jucătorii care au reușit această performanță!

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, acesta a menționat faptul că această calificare reprezintă cea mai mare realizare din carierele jucătorilor convocați.

„Pentru mine sau cred că pot vorbi în numele tuturor colegilor, este cea mai mare realizare din carierele noastre. Depăşeşte orice lucru. Să fim calificaţi cu 50.000 de oameni, sunt senzaţii unice pe care e greu să le explici în cuvinte. Ne bucurăm şi noi, sper să se bucure toţi românii. Au fost nişte ani greu şi pentru noi, şi pentru ei, neavând rezultate. Sunt sigur că după această calificare nu vor trebui să mai aştepte atât de mult pentru o nouă calificare.

Pentru mine, să îmbrac acest tricou, să port şi banderola şi să joci în ţara ta pe un stadion arhiplin… e totul. Nu se compară cu trofee. E maximum! Cred că asemenea bucurie nu voi mai simţi foarte mult timp. Toţi suntem dornici să facem un EURO de neuitat, aşteptăm cât mai mulţi români în Germania. Sunt sigur că o să fie foarte mulţi fani în tribună, încrederea e foarte mare. Suntem un grup matur, ştim să rămânem pe picioarele pe pământ şi nu ne hazardăm. Sunt sigur că naţionala va arăta mult mai bine.

Suntem români, nu ar trebui să sărbătorim doar pe 1 decembrie. Avem o ţară minunată, cu oameni minunaţi. Suntem foarte buni în multe domenii, avem cu ce să ne mândrim”, a spus Nicolae Stanciu, la finalul partidei, în exclusivitate pentru Antena 1.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și