Închide meniul

Nicolae Stanciu, transfer bombă! Pleacă de la Slavia Praga și va primi un salariu fabulos. Decizie surprinzătoare luată de internaționalul român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2022, 11:14 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 13:37

Nicolae Stanciu, transfer bombă! Pleacă de la Slavia Praga și va primi un salariu fabulos. Decizie surprinzătoare luată de internaționalul român

Nicolae Stanciu va juca în China, la FC Wuhan

Profimediaimages

Potrivit idnes.cz, Slavia a primit mai multe oferte, dar cea de la FC Wuhan pare să fi fost pe placul cehilor. Clubul va încasa patru milioane de euro dacă va renunța la jucătorul care a înscris 3 goluri și a oferit 6 pase decisive în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, aproape de un transfer la FC Wuhan

Playsport.ro anunță că Stanciu ar fi semnat deja contractul și că va juca în următorii trei ani în China. Nou-promovata l-a convins cu un salariu de opt ori mai mare decât primea la Slavia. Va încasa aproximativ 3.2 milioane de euro pe an!

Fotbalistul care are o cotă de piață de 7 milioane de euro este așteptat săptămâna viitoare la noul său club. Așteaptă să primească viza, dar are timp să se pregătească pentru noul sezon. Campionatul în China începe pe 23 aprilie.

Stanciu ajunge astfel chiar în locul din care se crede că a plecat pandemia de Covid-19. Va juca pe un stadon de 20.000 de locuri și va fi antrenat de Pedro Morilla, cel care a stat și pe banca Granadei.

Citește și:

Nicolae Stanciu: „Am câștigat tot ce era de câștigat”

Nicolae Stanciu a avut anul trecut cel mai bun an din carieră, iar ofertele nu au întârziat să apară. Internaționalul român a vorbit deschis despre plecarea de la Slavia Praga.

Reclamă

Stanciu a dezvăluit pentru AntenaSport că a mai avut o ofertă de a pleca, în vara trecută, dar cei de la Slavia s-au opus. Anamaria Prodan a anunțat spre finalul lunii decembrie că jucătorul este ca și plecat din Cehia. Internațional român a susținut însă că acest lucru nu se va întâmpla până la vară.

Am câștigat tot ce era de câștigat. Mai am un an și jumătate de contract. Chiar nu știu ce o să se întâmple, știu doar că cei de aici mă apreciază, antrenorul mă place. Nu știu ce se va întâmpla dacă voi primi vreo ofertă.

La fel s-a întâmplat și în vară când am avut o ofertă de a pleca, dar antrenorul a decis să nu mă lase să plec.

Reclamă 4 / 0/3

Nu depinde de mine, eu mă simt foarte bine aici. Dacă o să rămân, și sunt sigur că o să rămân până la vară, voi face totul să câștigăm un nou campionat”, a declarat Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și