Închide meniul

Nicolae Stanciu, un nou meci senzațional pentru Wuhan Three Towns! Mijlocașul român a dat două assisturi și a primit nota cea mai mare

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 21:47

Nicolae Stanciu, un nou meci senzațional pentru Wuhan Three Towns! Mijlocașul român a dat două assisturi și a primit nota cea mai mare

Nicolae Stanciu, un nou meci senzațional pentru Wuhan Three Towns

Foto: Profimedia

Nicolae Stanciu a făcut un nou meci senzațional pentru Wuhan Three Towns! Mijlocașul român a dat două assisturi și a primit nota cea mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa mijlocașului român a învins-o pe Qingdao Hainiu, scor 3-0, iar Nicolae Stanciu a fost cel mai bun om de pe teren, contribuind decisiv la două dintre golurile echipei sale.

Nicolae Stanciu, un nou meci senzațional pentru Wuhan Three Towns! Mijlocașul român a dat două assisturi și a primit nota cea mai mare

În minutul 17 al întâlnirii, internaționalul român a reușit o recuperare, urmată apoi de o pasă excelentă către brazilianul Davidson, care a deschis scorul. Deng Hanwen a majorat diferența în minutul 41, iar în repriza secundă Wuhan Three Towns a mai punctat o dată. În minutul 51, Yang Li a înscris golul de 3-0 tot din pasa lui Nicolae Stanciu.

Astfel, Nicolae Stanciu a ajuns deja la 4 pase decisive după doar 4 etape din prima ligă chineză. Pentru performanța foarte bună, Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă din partea celor de la Flashscore: 8,6.

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu echipa lui Marius Șumudică

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu Al Raed, echipa lui Marius Șumudică, în etapa a 24-a din campionatul Arabiei Saudite. Grație acestei victorii, Al Nassr, formația superstarului portughez rămâne în lupta pentru titlu.

Reclamă

De cealaltă parte, Al Raed continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa condusă de Marius Șumudică ocupă locul 11, cu 26 de puncte obținute în 24 de meciuri.

După meci, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le fanilor prezenți pe stadion, dar și felicitându-și coechipierii pentru jocul foarte bun.

„O victorie grozavă! Felicitări, echipă! Mulțumiri speciale fanilor, care au fost incredibili ca de fiecare dată”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare, imediat după victoria cu 4-0 împotriva echipei lui Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, după Al Nassr – Al Raed: „Un om deschis şi extrem de respectuos!”

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, la finalul meciului Al Nassr – Al Raed. Antrenorul român s-a declarat mândru de faptul că starul lusitan i-a oferit tricoul său, după terminarea duelului din prima ligă din Arabia Saudită. Cu toate acestea, „Şumi” susţine că nu i-a cerut el tricoul lui CR7, ci gestul a venit din partea atacantului de 37 de ani.

Marius Şumudică a purtat o scurtă conversaţie cu Cristiano Ronaldo, la finalul meciului dintre Al Nassr şi Al Raed. Antrenorul român s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a avut şansa de a-l întâlni pe starul lusitan, despre care şi-a făcut o impresie foarte bună.

Tehnicianul român de la Al Raed a dezvăluit că CR7 i-a lăsat o impresie foarte bună.

„Normal că este un motiv de mândrie pentru oricine care are tricoul lui Ronaldo, dar nu a fost scopul meu să i-l cer. Am vorbit despre lucruri comune legate de Madeira, Funchal, pentru că am jucat și eu la Maritimo. Chiar avem o cunoștință comună, pe domnul Joao Camacho.

Era director la Martimo când am jucat eu acolo, după care a lucrat cu Cristiano ca impresar în firma Gestifute a celebrului Jorge Mendes, cu care Ronaldo s-a transferat la cele mai mari echipe.

Am văzut fel de fel de reacții despre interacțiunea cu Ronaldo. Eu pot vorbi doar despre cum mi s-a părut mie. Un om foarte deschis și extrem de respectuos cum nu cred că sunt foarte mulți dintre cei care ajung la un asemenea nivel. La presiunea care este pe el ar putea fi mult, mult mai rece. Am vorbit puțin și după încălzire, și după finalul meciului.

Chiar dacă rezultatul m-a supărat foarte mult, aceasta este o întâlnire pe care o să o țin minte”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și