Închide meniul
VIDEO

Nigeria a ratat calificarea la Cupa Mondială, iar fanii au înnebunit! Sute de oameni au pătruns pe teren și au distrus tot ce le-a ieșit în cale! Scene ireale

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 martie 2022, 8:50 / Actualizat: 30 martie 2022, 10:50

Nigeria a ratat calificarea la Cupa Mondială, iar fanii au înnebunit! Sute de oameni au pătruns pe teren și au distrus tot ce le-a ieșit în cale! Scene ireale

Nigeria a ratat calificarea la Cupa Mondială, iar fanii au înnebunit

Twitter

Nigeria a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, după 3 prezențe consecutive la turneul final. „Super vulturii” au fost eliminaţi în finala barajului de Ghana, iar suporterii au invadat terenul şi au distrus tot ce le-a ieșit în cale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nigeria și Ghana au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul retur de la barajul pentru Cupa Mondială din Qatar. În tur a fost 0-0, iar cum regula golului înscris în deplasare încă se aplică în Africa, Ghana a profitat și și-a asigurat calificarea la turneul final din iarnă.

Haos total după ce Nigeria a ratat calificarea la Cupa Mondială! Fanii au pătruns pe teren și s-au dezlănțuit

Pentru Nigeria, ratarea calificării a reprezentat o lovitură uriașă. Fanii n-au putut accepta înfrângerea și s-au dezlănțuit. Sute de spectatori au invadat terenul la finalul partidei și au distrus tot ce-a ieșit în cale.

Potrivit jurnaliștilor africani, fanii nigerieni au încercat să-i atace și pe jucătorii Ghanei, motiv pentru care aceștia au fugit repede la vestiare, împreună cu suporterii lor veniți pe stadionul „Moshood Abiola” pentru a-și susține echipa.

Reclamă

Autoritățile au intervenit cu gaze lacrimogene, pentru a-i opri pe fanii furioși.

Nigeria ratează Cupa Mondială, după 3 prezențe consecutive

Este prima dată când Nigeria ratează calificarea la Cupa Mondială, începând din 2006. „Super vulturii” au fost prezenți la ultimele trei turnee finale.

Reclamă 4 / 0/3

Thomas Partey a deschis scorul pentru Ghana în minutul 10, după un assist oferit de Mensah. Nigeria a egalat rapid, după 12 minute, prin Troost-Ekong, din penalty. Susținută de 60.000 de fani, Nigeria a punctat din nou în minutul 34, dar golul a fost anulat de VAR pentru o poziție de offside.

Nigerienii au dominat clar repriza secundă și și-au creat o mulțime de ocazii, dar Ghana a rezistat eroic și a obținut califiacarea la Mondialul din Qatar.

Ghana, Senegal, Maroc, Tunisia și Camerun sunt cele 5 naționale africane calificate la Cupa Mondială.

Senegal s-a calificat la Mondial după ce eliminat Egiptul la loviturile de departajare! Mohamed Salah a ratat, iar Sadio Mane a devenit erou

Cel mai dramatic meci de la barajul din Africa a fost cel dintre Senegal și Egipt, cu Sadio Mane și Mohamed Salah, starurile lui Liverpool, în prim-plan. Tabela arăta 1-1 la finalul celor două manșe. Senegal a marcat în partida retur încă din minutul 3, egalând situația din tur.

La loviturile de departajare, Mohamed Salah a ratat primul penalty executat de Egipt. În total, egiptenii au irosit 3 lovituri. Sadio Mane a transformat penalty-ul decisiv și a condus naționala Senegalului la Campionatul Mondial.

Recomandări
  • Haos total pe stadion, după ce Nigeria a ratat calificarea la Cupa Mondială!
  • Fanii au pătruns pe teren și s-au dezlănțuit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și